Makita 2x 18V accumachines

Makita 2x 18V accumachines

 

2 maal zoveel kracht uit je 18V accu's

Voor het serieuze boor- en zaagwerk schiet een 18 Volt machine toch net te kort. Je kunt natuurlijk gebruik maken van een machine op netstroom, maar hiermee lever je weer in op flexibiliteit en gemak. Prijzige 36V accu's die verder niet bruikbaar zijn op een normale boormachine is ook zonde voor de investering. Makita lost dit probleem op en heeft een combihamer en hand cirkelzaag uitgerust met een 2x 18V accusysteem. Hiermee kun je met 2 reguliere Li-ion 18V schuifaccu's de kracht van 36 Volt uit je machine halen. Hiermee kan je machine iedere klus aan!

 

Makita DHR400PG2U 2x 18Volt accu combihamer

Met de Makita DHR400PG2U in combinatie met 2 18V accu's kun je in beton boren tot maar liefst 26mm. Tevens heeft deze machine een hoog werkcomfort dankzij uitstekende machinebalans door de positie van de accu's, en is de machine door de anti vibratie achterhandgreep erg geschikt voor boorwerkzaamheden. 

 

Makita DHS710RT2J 2x 18Volt accu cirkelzaag

De Maktia DHS710RT2J brengt het zagen met een accumachine naar een nieuw niveau. Deze machine soepel en snel door maar liefst maximaal 68,5mm dik hout. Hierdoor is deze machine uitermate geschikt voor 40 mm constructiebalken (houtskeletbouw, wand- en dakraamconstructie, enz.). Tevens heeft deze machine een hoog werkcomfort dankzij uitstekende machinebalans door de positie van de accu's. De soft grip met anti slip handgreep zorgt voor meer controle en extra comfort tijdens het zagen.