Accu Afkortzaag

Accu afkortzaag kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna alle accu afkortzaag uit voorraad leverbaar.
  • Complete accu afkortzaag met veel vermogen, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft het grootste assortiment accu afkortzaag.
  • Van instap tot de meest uitgebreide accu afkortzaag.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo, leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Kijk hieronder voor ons assortiment accu afkortzaag en de geselecteerde toppers.

Producten 1-24 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Accu Afkortzaag machine

Afkortzagen kennen we te kust en te keur echter nu zijn ze er ook op accu en ze doen niet onder voor netstroom!

Normale afkortzagen en verstekzagen zijn ideaal om kleinere stukken hout en profielen, zoals schilderij lijsten en balken af te korten. Wil je laminaat, parket of andere planken zagen die eigenlijk te breed zijn voor een normale afkortzaag, neem er dan ééntje met een trekfunctie. Hiermee trekt je de zaag naar voren en kan je een veel bredere plank in één keer zagen.

Twee modellen trekzaag en afkortzaag

De afkortzaag is in twee modellen verkrijgbaar. De afkortzaag met trekfunctie en de gewone afkortzaag. Gereedschappelijk is dealer en leverancier van de meeste merken professionele afkort-verstekzagen die er verkrijgbaar zijn!
Een afkortzaag met trekfunctie heeft een zaagarm die je naar je toe kunt trekken om zo je zaagsnede groter te kunnen maken. DeWalt, Makita, Metabo maar ook Hitachi en Festool hebben afkortzagen met trekfunctie in het assortiment. Door de trekfunctie kan je tot wel 35cm brede zaagsnedes realiseren.

Er zijn ook afkortzagen met een regelbaar toerental die prima te gebruiken zijn voor het afkorten en verstekzagen van bijvoorbeeld metaal en aluminium.
Over het algemeen wordt een afkortzaag echter gebruikt voor het afkorten en in verstek zagen van hout.
Je moet hierbij denken aan het afkorten van plinten, balken, maar ook laminaat, parket en producten van metaal of aluminium.

Een gewone afkortzaag wordt veel gebruikt voor secuur zaagwerk op een vaste locatie. Uiteraard moet je de machine nauwkeurig instellen zodat je altijd de juiste hoek naar links en rechts maar ook naar boven en onder hebt ingesteld.
Hoeken tot meer dan 45 graden zijn zeker mogelijk met een afkortzaag. Verder is een afkortzaag ook erg geschikt om stenen door te zagen. Let hierbij op dat je het juiste zaagblad hebt gemonteerd en het toerental van de machine correct is ingesteld.

In de regel geldt dat als je metaal wilt afkorten met je afkortzaag, je een een zaagblad met fijne vertanding moet hebben en dat het toerental lager moet zijn van je afkortzaag. Voor het afkorten van laminaat gebruik je overigens ook een zaagblad met fijne vertanding. Voor het beste resultaat adviseren we een scherp zaagblad dat negatief vertand is zodat de toplaag van je laminaat niet beschadigd wordt

Leverbaarheid

Als u op zoekt bent naar een afkortzaag of een andere zaagmachine die niet op de website staat kunt u gewoon even bellen of mailen de gegevens vindt u hier.

Accessoires en toebheoren van accu afkortzagen

Zonder de juiste toebehoren bij uw afkortzaag bent u natuurlijk nog nergens, daarom leveren wij ook zaagbladen en andere zagen.

Merken

Wij leveren alleen afkortzagen van gerenommeerde merken als DeWalt, Hitachi, Metabo, Panasonic en Makita.

 

makita afkortzaag 36v
makita 18v afkortzaag
makita afkortzaag 18v
afkortzaag makita op accu
afkortzaag makita