Bouwdroger kopen bij Gereedschappelijk

 • Bijna elke Bouwdroger uit voorraad leverbaar.
 • Professionele Bouwdroger, zo wordt elke klus eenvoudig.
 • Gereedschappelijk heeft van de Bouwdroger het grootste assortiment.
 • Van instap tot de meest uitgebreide Bouwdroger.
 • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
 • Natuurlijk met volledige garantie en service.
 • Het assortiment van de Bouwdroger en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Bouwdroger

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 19

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 19

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een luchtontvochtiger of bouwdroger kopen?

Het laatste waar u op zit te wachten tijdens uw stuc- of schilderwerk, is overlast van vocht dat uw voortgang belemmert. Door ingeregend water of door verdampend vocht, van bijvoorbeeld beton, ontstaat makkelijk ongevraagd vocht. Dit vocht kan zorgen voor niet gewilde consequenties zoals schimmel, barsten in de muren, vloeren die bol komen te staan of afbladderende verf. Een goede luchtontvochtiger of bouwdroger kan u dan veel ellende besparen!

Bouwdrogers op basis van condensdroging of absorptiedroging:

Er bestaan twee soorten principes waarmee bouwdrogers werken: condensdroging en absorptiedroging. Afhankelijk van waar u uw bouwdroger voor nodig heeft, is het slim te kijken naar de verschillende soorten bouwdrogers.

Condensdroging:

Bij condensdroging wordt de warmte die in de bouwdroger nodig is, onttrokken uit de lucht, waarbij het water condenseert en opgevangen wordt. Condensdrogers zijn het best geschikt voor grote ruimtes in woningen of andere faciliteiten waar droogprocessen versneld moetenworden en bouwschade voorkomen moet worden. Stucwerk, schilderwerk of betegeling zijnhier voorbeelden van.

Absorptiedroging:

Bij absorptiedroging wordt de lucht langs een silicagel gezogen die het water absorbeert.Adsorptiedrogers zijn ideaal om een lage relatieve vochtigheid te bereiken bij bepaalde veiligheidsvoorschriften ofeen lage omgevingstemperatuur  

Bouwdroger kopen of ontvochtiger kopen?

Gaat u een bouwdroger kopen of een ontvochtiger kopen? Zorg bij het kopen van een bouwdroger dat u rekening houdt met het vermogen dat u nodig heeft om de ruimte die u moet bewerken te drogen. In het geval van bouwdrogers is het niet erg om een beetje overcapaciteit te hebben. Wees bij een ontvochtiger kopen niet bang voor scheuren of barsten in de muur want omdat bouwdrogers een natuurlijk droogproces volgen, zullen de muren niet anders reageren dan op een warme omgevingstemperatuur.

Merken bouwdrogers:

Bij Gereedschappelijk kunt u bouwdrogers kopen van verschillende A-merken:

Bouwdrogers en accessoires:

Natuurlijk zijn bij uw bouwdroger ook accessoires nodig. Hierbij kan gedacht worden aan::

 • Luchtafvoersets, voor het perfect verdelen van de afvoerlucht in een ruimte of het onttochtigen van holle ruimtes

 • Condenstanks, deze worden gebruikt voor het opslaan van het condensvocht dat vrijkomt bij condensdroging

 • Vochtmeters, voor de vochtmeting in bouwmaterialen zonder hierbij het materiaal te beschadigen

 • Condensaatpompen,voor het verpompen van schoon condenswater van apparaten die zuurhoudend condens produceren.

Een luchtdroger kopen of luchtontvochtiger kopen? Hulp nodig? 

De bouwdroger prijs is afhankelijk van verschillende factoren, denk hierbij aan het merk, de functies et cetera. De bouwdrogers die we verkopen bij Gereedschappelijk variëren van goedkoop naar redelijk hoog geprijsd. Mocht u er niet uitkomen dan kunnen wij van Gereedschappelijk u altijd helpen bij uw keuze welke bouwdroger het meest geschikt is tegen een scherpe prijs. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de beste luchtontvochtiger voor uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op!

Tijdens de openingsuren kunt u bellen (02 588 78 97) of WhatsAppen (06-1522 3400). Een mail sturen kan altijd: info@gereedschappelijk.nl.