Tafelzaag, Omkeerzaag

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 40

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 40

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tafelzaag of omkeerzaag

Een zaagmachine zoals een tafelzaag is natuurlijk een onmisbaar gereedschap voor een vakman of een echte doe het zelf-er. Alles met de hand zagen is natuurlijk ondoenlijk. Een zaagmachine kan dan een goede uitkomst zijn! Voor het zagen van zware, staafvormige voorwerpen is een tafelzaag perfect. Maar welke past nou het beste bij jouw klus? Gereedschappelijk helpt je met kiezen!

Wat is een tafelzaag?

Zoals de naam al suggereert is een tafelzaag een zaag op een tafel. De tafelzaag heeft als groot voordeel de ondersteuning van het gewicht van het te zagen object. Door dat je het op de tafel van de tafelzaag kan leggen hoef je het zelf niet te tillen. Dit is veiliger en comfortabeler voor de gebruiker. Op deze manier kan je gemakkelijk grotere en zwaardere objecten zagen. Ook maakt de tafelzaag het zagen van zware object een stuk nauwkeuriger. Zeker als je een tafelzaag neemt met een laser. Dan hoef je alleen maar de laser te volgen om het object precies zoals jij wil te zagen. Voor de meer nauwkeurige zaken, zoals het zagen van balken of laminaat is een tafelzaag niet zo geschikt. Voor dat soort klussen kan je beter een afkortzaag of decoupeerzaag gebruiken.

Uitgebreid aanbod

Wij leveren alleen tafelzagen van gerenommeerde merken. Ga nu direct naar:


Naast tafelzagen levert Gereedschappelijk ook verschillende soorten andere zagen, waaronder:


Staat de tafelzaag, of andere zaagmachine, die jij op het oog had nou niet op de website? Geen probleem! Neem contact met ons op en dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden. Zie hier onze contactinformatie.