Rechte Slijper

Rechte slijper kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Rechte slijper uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Rechte slijper, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Rechte slijper het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Rechte slijper.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Festool leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Rechte slijper en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 51

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Rechte slijper

De rechte slijper is een onmisbaar stuk gereedschap voor elke doe-het-zelf-er. Voor het afvlakken en schuren van verschillende oppervlakken van verschillende materialen is een variëteit aan schuur- en slijpmachines te koop. De rechte slijper is er daar één van. Voor het slijpen van kleine hoekjes en moeilijk bereikbare oppervlakken is de rechte slijper de juiste keuze. Ben je op zoek naar een rechte slijper, dan helpt Gereedschappelijk je graag verder!

Wat is een rechte slijper?

De rechte slijper wordt vooral gebruikt om steen, voegen, tegels of stalen buizen te slijpen, af te vlakken of af te schuren. Met een staalborstel als opzetstuk is de slijper ook geschikt om corrosie van materiaal af te krijgen. Door zijn handige vorm maakt de rechte slijper het mogelijk om moeilijk bereikbare oppervlakken zeer precies te frezen en te schuren.

Een rechte slijper heeft een ronddraaiende kop, vaak met regelbaar toerental. In hoge toeren kan de rechte slijper zelfs een toerental van 12.000 toeren per minuut halen. De kracht van de rechte slijper wordt bepaald door zijn vermogen. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de rechte slijper. De kracht van de rechte slijper komt terug in het toerental per minuut. Het voordeel van een hoger wattage is dus duidelijk, het nadeel is dat een slijpmachine met een hoog wattage vaak zwaarder en duurder is.

Uitgebreid aanbod

Wij verkopen alleen rechte slijpers van gerenommeerde merken:

Ook leveren wij verschillende soorten andere schuur- en slijpmachines, al dan niet met accu. Zie hier onze:

Staat de machine die jij graag wil nou niet op de website? Niet getreurd! Neem contact op met ons en dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.Zie hier onze contactinformatie.