Festool 577042 zelfklevende pads FS-KP/30

van
22,52
voor
18,80 22,75
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
577042

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Festool zelfklevende pads FS-KP/30

Festool 577042 zelfklevende pads FS-KP/30

Beschrijving

Garantie voor een goede geleiding.

Door Festool bedacht en geperfectioneerd: de geleiderail met plakpads. Voor rechte en precieze zaagsneden bij horizontale werkzaamheden op de grond of het werkvlak alsook bij toepassingen aan de wand. De plakpads maken een eenvoudige bevestiging op uiteenlopende oppervlakken mogelijk.

  • Snel en eenvoudig aanbrengen van de plakpads in de uitsparingen van de FS/2-KP
  • Verwijderen zonder resten ook van gevoelige oppervlakken
  • Maakt ook in moeilijke situaties precieze zaagsneden mogelijk
  • Stevige steun voor FS/2-KP op diverse oppervlakken

Zwaartepunten voor de toepassingen

  • Stevige steun en geen verschuiven bij horizontale werkzaamheden op de grond of het werkvlak alsook bij toepassingen aan de wand

Merkinformatie

Als officieel dealer van Festool beschikt Gereedschappelijk  over de juiste technische kennis en over een breed assortiment van Festool gereedschap. Festool is hèt merk voor de allround bouwer, timmerman, afbouwer, meubelmaker, interieurbouwer, renovatiespecialist en voor de schilder lakvoorbereiding en -afwerking. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar het meest geschikte gereedschap voor je klus, dan ben je voor je Festool gereedschap bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer een enorm breed assortiment gereedschap, van Accu Schuurmachines tot Boor- en Zaagmachines. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Meer zaag accessoires zijn te vinden in de categorie "zaagonderstel en overige", daarnaast bieden we ook diverse andere soorten accessoires aan. De verbruiksmaterialen van Festool passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

 

Meer Informatie
EAN Code4014549391761
SKU577042