Nieuw

Festool TCL 3 Oplaadapparaat - 499335

Festool TCL 3 Oplaadapparaat - 499335

van 60,00 voor

€48,95 excl. btw €59,23 incl. btw

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

Verzendkosten: €6,95

Artikelnummer: 499335
EAN-nummer: 4014549185766
Festool

Product Informatie

Details

Festool TCL 3 Oplaadapparaat 230V - 499335

Festool oplaadapparaat van hoge kwaliteit!

Beschrijving

  • Zeer compacte constructie.
  • Plaatsbesparende en veilige kabelopwikkeling om de behuizing heen.
  • Eenvoudige wandbevestiging door langgaten aan de achterkant.
  • In doos

Merkinformatie

Waar koop ik een oplader? Als officieel dealer van Festool beschikt Gereedschappelijk over de juiste technische kennis en over een breed assortiment van Festool gereedschap. Festool is hèt merk voor de allround bouwer, timmerman, afbouwer, meubelmaker, interieurbouwer, renovatiespecialist en voor de schilder lakvoorbereiding en -afwerking. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar het meest geschikte gereedschap voor je klus, dan ben je voor je Festool gereedschap bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer een enorm breed assortiment gereedschap, van Accu Schuurmachines tot Boor- en Zaagmachines. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Meer opladers zijn te vinden in de categorie "Accu en Acculader", daarnaast bieden we ook diverse andere soorten machines aan. De verbruiksmaterialen van Festool passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

Reviews