Beukenhorst

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Over Beukenhorst

Speciaal voor onze klanten verkoopt Gereedschappelijk.nl ook koffie van Beukenhorst. Een heerlijk bakkie om de dag mee te beginnen.

Soorten koffie

Beukenhorst koffie maakt voornamelijk gebruik van Arabica koffiebonen, dat zijn de beste koffiebonen die er zijn. Ze hebben een rijpe en volle smaak, met een unieke samenstelling. Beukenhorst gebruikt bewust slechts 5 soorten koffiebonen om de beste kwaliteit en smaak te waarborgen.
Het assortiment bestaat uit espressobonen, gemalen koffie voor snelfilterapparaten en freshbrewautomaten

Smaakvarianten

Beukenhorst heeft een breed scala aan smaken. Koffie variërend van Mokka en Hotel tot smaakvolle dessertmelanges en van mild en zacht tot krachtige after dinner koffie met espressosmaak van uitmuntende kwaliteit.
Alle koffie - met uitzondering van de freshbrew dessertmelange - is ook cafeïnevrij te verkrijgen

Branden

Beukenhorst maakt gebruik van het traditionele en langzame trommelsysteem. Hierdoor krijgt de boon de tijd om een goede smaak te verkrijgen en blijven de aroma's behouden. Gedurende het hele brandproces worden er strenge kwaliteitcontroles uitgevoerd om constant de beste smaak te kunnen garanderen.

Geschiedenis

De koffiebranderij van Beukenhorst bestaat al sinds 1784. Sindsdien is er eigenlijk weinig veranderd. Nog steeds combineert Beukenhorst goede smaak met ambachtelijk vakmanschap. De productiewijze is echter wel geheel van deze tijd. Hierdoor kan Beukenhorst een constante kwaliteit en smaak waarborgen.

Accessoires

Beukenhorst levert ook een grote verscheidenheid aan accessoires, want koffie alleen brengt nog geen sfeer.
Dus levert Beukenhorst ook melk-en suiker-verpakkingen, druppelvangers en originele serviezen.

Kijkt u ook eens op de site van Beukenhorst: http://www.beukenhorst-koffie.nl/main.html