Draco

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Over Draco

DRÄCO metaalscharen werken braamvrij en vingerveilig. De in verhouding geringe slijtage maakt het knippen met deze scharen zeer voordelig. Alle scharen knippen alle materialen zoals RVS, staal en lichtmetalen (aluminium, zink, koper, lood, etc.). De machines zijn zowel geschikt voor vlakke plaat als ook gezette plaat. Door de specialisatie van DRACO vindt U voor elke branche de ideale machine.

Draco tools is gevestigd in Duitsland en heeft zich gespecialiseerd in de metaal knip techniek. Draco en Gereedschappelijk zijn al zeer lang partners. Door een zeer direct contact met de lokale agent van Draco Tools kunnen we zeer snel leveren en je altijd voorzien van de beste en laatste wetenswaardigheden van de nieuwste metaalscharen en andere Draco tools.

Speciaal voor de dak en felstechniek, maar ook de installateur en de loodgieter zijn gek met de gereedschappen van Draco. Dat heeft mede te maken met de hoge kwaliteit van de gereedschappen als wel de techniek en de service achter de machines.

Naast de hele range electrische en accu machines van Draco kunnen we ook al het handgereedschap leveren van Draco.

Wil je meer weten over de overige Draco machines of een bijzonder product wat bij ons op de site niet zichtbaar is, kijk dan hier en laat het ons weten.