Heller

Onderdelen 37 tot 48 van totaal 105

per pagina

Onderdelen 37 tot 48 van totaal 105

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Over Heller

Heller is een van de bekendste en meest gerenommeerde producenten van boorwerktuig ter wereld. Heller is een dochteronderneming van ITW. Tot dit concern behoren alleen kwalitatief goede fabrikanten, denk aan Paslode en Spit. De gereedschappen van het ITW concern behoren tot de top van de markt. Heller gereedschap is altijd van sublieme kwaliteit, vooral de Heller boren staan bekend als een van de besten in de markt. Heller was altijd al synoniem voor Duiste betrouwbaarheid, en met het grote assortiment aan Heller boren weet je zeker dat je de klus geklaard krijgt. 

Geschiedenis van Heller

Heller is een bedrijf dat een lange naam draagt, de rijke geschiedenis van Heller is van belang voor de manier hoe Heller vandaag zichzelf kan presenteren. Heller staat voor kwaliteit en daadvastigheid, dit komt door het begin van het Duiste bedrijf, Heller. Hieronder een aantal hoogtepunten uit de lange traditie van Heller:

 • - 1583 Boormaker Jacob Heller uit Schmalkalden (Thüringen) wordt voor het eerst vermeld in een kroniek waarin hij toestemming krijgt om boorgereedschappen te produceren.
 • - 1849 De industriële productie van boorgereedschappen begint in een nieuwbouw in Schmalkalden.
 • - 1928 Heller wordt het eerste bedrijf ter wereld dat hardmetalen boren vervaardigd in serieproducties.
 • - 1945 Na het einde van de Tweede Wereldoorlog wordt het bedrijf naar Bremen verplaatst en maakt daar een nieuwe start.
 • - 1976 De Gebrüder Heller Dinklage GmbH wordt opgericht in Dinklage, Duitsland.
 • - 1993 Het moederbedrijf beëindigd haar bedrijfsactiviteiten in Bremen, het bedrijf wordt nu volledig vanuit Dinklage gerund.
 • - 1998 Het Nederlandse bedrijf Nimbus Investment Fund BV verwerft de Gebrüder Heller Dinklage en integreert deze met het daaraan gebonden bedrijf REX             Tools in de activiteiten van ToolWorks BV.
 • - 1999 De bedrijfsactiviteiten van het Engelse Hillcliffs Works Ltd, Sheffield, worden opgenomen in de ToolWorks Group. Dinklage wordt uitgebreid als de plaats voor de productie van hardmetalen boorhamers. 
 • - 2002 Ondanks de over het algemeen slechte economische situatie, heeft Heller voor het derde jaar op rij een procentuele stijging van de verkopen met dubbele cijfers.
 • - 2003 De huidige aandeelhouder van Heller Dinklage GmbH, Nimbus BV., Zeist verkoopt haar aandelen aan Illinois Tool Works Inc. (ITW), Glenview, USA. Heller blijft een zelfstandige onderneming en door de consistente focus van ITW op het gebied van bevestigingstechniek kunnen belangrijke synergiën worden bereikt.
 • - 2004/2005 De productiecapaciteit wordt uitgebreid, daarnaast worden er aanzienlijke investeringen gemaakt in de productielocaties in Duitsland.
 • - 2006 Optimalisatie van de Bionic hamerboren op het hoogste niveau, introductie van de ExtremeMaster natuursteenboren alsmede de QuickBIT accuboor-lijn.
 • - 2010 Lancering van de Trijet 3-snijder SDS-plus hamerboren. De Trijet zet nieuwe normen op het gebied van duurzaamheid en bewapening geschiktheid.
 • - 2010 De internationaal gerenommeerde design awards ''Red Dot'' en ''iF'' worden aan de Maxxbox toegekend.
 • - 2011 Introductie van een nieuw gereedschap programma voor de doelgroep ''bouwvakkers''. 
 • - 2013 Marktintroductie van de nieuwe SDS-max EnDuro meersnijder-lijn.
 • - 2014 Naast een reeks innovatieve nieuwe producten presenteert Heller de nieuwe generatie van de beproefde hamerboor Bionic. Ook de meest gerenommeerde designers zijn ervan overtuigd en hebben de Bionic Pro de Red Dot Design Award 2014 toegekend.
 • - 2014 Introductie van de holle Duster Expert boor. De nieuwe oplossing voor stofvrij boren.
 • - 2014 De Serafin Groep neemt alle aandelen van ITW Heller GmbH over van het Amerikaanse concern Illinois Tool Works Inc. (ITW). Heller wordt als zelfstandige onderneming voortgezet onder de naam Heller Tools GmbH.

Heller Kwaliteit

Heller richt zich alleen op top-prestaties in de belangrijkste gebieden en wil zich daar onderscheiden door de grote voordelen die de kwaliteit van Heller levert. Wie echt zijn werk geklaard wil krijgen, moet denken aan Heller. Heller gereedschap is voor de mensen die het niet alleen af willen hebben, maar ook nog eens goed.

Bij Heller richten ze zich op wat ze bijzonder goed kunnen en willen daarin de beste zijn. Als een betrouwbare probleemoplosser voor gaten in beton en steen, produceert Heller gereedschappen die zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Er zijn een aantal punten waarin Heller uitblinkt boven de andere bedrijven. Hieronder staan de punten die Heller zo sterk maken genoemd:

 • - Heller is sneller: Dit omvat de snelheid in het voldoen van de behoeften van de klant alsmede een snelle en tijdige levering en niet in het minst, het feit dat Heller boren produceren die beter en sneller zijn dan die van de concurrenten. Bij Heller is niet alleen de Heller boor snel, maar ook de leveringstijd.
 • - Heller biedt een uitgebreide service: Klanten bestellen bij Heller geen boor zonder een heel pakket aan diensten. Het pakket van Heller omvat een persoonlijke levering, ook voor kleine bestellingen, garanties en services, bevoegde klantenservice door Heller binnen- en buitendienst medewerkers en een actieve verkoopondersteuning aan retailers, samen met producttrainingen.
 • - Heller is toegewijd aan innovatie: Door de regelmatige en nauwe samenwerkingen met handelaren en gebruikers van de producten van Heller krijgt Heller waardevolle informatie en suggesties voor verbeteringen en innovaties. Vele van de door Heller ontwikkelde gereedschappen zijn wereldprimeurs.
 • - Kwaliteit is voor ons meer dan een trefwoord: De goede naam die Heller voor meer dan 400 jaar bezit is een resultaat van voortdurende topkwaliteit van alle producten en diensten. Het succes van het kwaliteitsmanagement van Heller, dat bij Heller altijd vanzelfsprekend is geweest, is ook door de ISO-certificering bevestigd.

Heller Gereedschap

Alle producten van Heller zijn succesvol in de markt, gezien Heller de problemen van een klant doeltreffend oplost. Heller produceert allerhande boren, en beitels.

Kijkt u ook eens op de website van Heller: https://www.hellertools.com/