M-Safe

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Majestic speciaal gereedschap voegenzaag

Het Australische Majestic is innovatief marktleider in de specilistische machines voor hout en steen.

Majestic staat bekend om zijn slimme innovaties, speciaal voor de vakman. Speciale machines om het werk niet alleen lichter te maken, maar ook sneller en medisch verantwoord. Denk bij een Majestic zaag zit u altijd goed, dat mag duidelijk zijn. De specialist werkt graag met Majestic gereedschap. Majestic maakt onder andere:

Majestic voegenzaag

Al weer enige tijd geleden heeft Majestic naast de vele houtinnovaties de Majestic AS170 alleszaag op de markt gebracht om vooral voegen en stukken uit steen te kunnen zagen. De Majestic voegenzaag is een van de besten in zijn soort. Deze voegenzaag wordt gebruikt door zowel de doe-het-zelf klusser en de absolute professional. Deze Majestic AS170 is compleet, en enorm geliefd onder de professional. De Majestic AS170 is voorzien van:

  • - Vijf verschillende zaagbladen
  • - Unieke zaagbeweging voor omslachtige manoevres
  • - Verminderde stofbeweging 
  • - Uniek systeem voor verhoogde veiligheid

De messen van deze machine alleszaag AS170 zijn zo vervaardigd dat door de speciale beweging de machien als mes in de boter door de stenen gaat. 

Gereedschappelijk is ondersteunt door Klop Innovations officieel dealer van de Majestic producten. Voor het hele assortiment kijk je bij ons op de site.

Tevens heeft Klop nog meer innovaties kijk maar eens bij Majestic op de site!

Mocht u nog vragen over Majestic hebben? Neem dan contact met ons op!