Bestel nu Bio-ethanol 100% voor een vlijmscherpe prijs

100% Zuivere bio-ethanol bestel je op Gereedschappelijk.nl. Bio-ethanol is de meest verkochte en meest gebruikte brandstof voor bio-ethanol haarden. De 100% zuivere variant wordt steeds meer besteld, een milieubewuste keus! Hiermee verbrand je niet alleen zuiverder (het walmt minder) maar ook het energiegehalte is veel hoger. Maak een verstandige keuze en ga voor 100% zuivere bio-ethanol.

Geschikt voor zowel horeca als thuisgebruik, voor binnen én buiten

In onze webshop verkopen we BioFAIR ethanol. BioFAIR ethanol verbrandt in een geruisloze en aangename gele vlam, zonder stank af te geven. Bij de verbranding wordt de bio-ethanol uitsluitend omgezet in waterdamp en koolstofdioxide. Dit zijn de minst schadelijke verbrandingsproducten die een haard kan uitstoten!

Bio-ethanol 100% zuiver - vandaag bestellen, morgen in huis

Bestel bio-ethanol 100% snel en betrouwbaar bij de nummer 1 van Nederland! Verkrijgbaar in de volgende bestelhoeveelheden: 5 liter, 10 liter, 20 liter, 30 liter, Bio-ethanol 100% 600 liter: 60 jerrycans a 10 liter en Bio-ethanol 100% 1.000 liter in IBC Container. Levertijd: voor 17.30 uur besteld, de volgende dag geleverd (mits op voorraad). Voor onze scherpe prijs hoef je het niet te laten! Dus bestel snel in onze webshop!