BTLE (BlueTooth Low Energy) van Bosch

BTLE staat voor BlueTooth Low Energy.  Dit heeft alles te maken met de bluetooth-chip die Bosch in machines verwerkt. Zo kan er informatie worden uitgewisseld tussen machines en smartphones die aan de machines gekoppeld zijn. Dit gaat via de Toolbox App die beschikbaar is voor Android en Apple Iphone! Gereedschappelijk is razend enthousiast over deze nieuwe toepassing. Bosch heeft namelijk als ambitie uitgesproken alle Bosch Blauw Powertools uiterlijk in 2020 ook te kunnen leveren met de C van Connected.

Bosch Toolbox app

Wat kan Connected voor je doen?

Om te beginnen enkele eenvoudige functionaliteiten die misschien nog niet erg voor de hand liggen, maar als je er eenmaal mee gewerkt hebt zeker wel! Je kunt bijvoorbeeld:
    • > in een oogopslag in de Toolbox app zien hoeveel lading je accu’s nog hebben
    • > speciale instellingen van de machine aanpassen
    • > de nieuwe LED-bouwlampen van Bosch bedienen
    • > je (kruis)lijnlaser die vaak op enige afstand van je werk staat (net buiten handbereik) richten
  Deze functionaliteiten zijn pas het begin. Als het aan Bosch ligt, worden de toepassingen overigens in rap tempo uitgebreid. Afhankelijk van het gebruik kan de app bijvoorbeeld onderhoudsindicaties gaan geven.

Voor de professionals!

Als officiële dealer van Bosch krijgt Gereedschappelijk niet alleen het nieuwste van Bosch Professional Powertools als eerste onder ogen. Gereedschappelijk wordt ook getraind door Bosch op het Nederlandse hoofdkantoor van Bosch in Breda. Zo kunnen we jou als eindgebruiker altijd voorzien van een goed advies.