De Makita RT0700CX3 frees

Op deze blog heb je al vaker kunnen lezen over de toepassingsmogelijkheden van een Makita frees. Zo hebben we bijvoorbeeld uitgelegd hoe je dieper in een hoek kunt frezen en hoe je vellingkanten kunt frezen. In bijna al deze gevallen werd in de instructievideo's gebruik gemaakt van een Makita RT0700CX3 frees. Vandaag nemen we deze frees onder de loep en laten we zien wat je allemaal ontvangt als je de frees in onze webshop bestelt.

Wat kun je allemaal met de Makita RT0700CX3?

De Makita RT0700CX3 frees is niet zomaar een frees: het is een combinatie van een trimmer, een kanten- en een bovenfrees. Je hoeft dus geen enkele klus uit de weg te gaan met deze frees! De frees kan met de verschillende opzetstukken die worden bijgeleverd worden geoptimaliseerd tot de ideale freesmachine voor elke klus.

Wat kan ik verwachten als ik de frees bestel?

Als je de frees voor 18:00 uur op de webshop van gereedschappelijk.nl bestelt  wordt hij naar alle waarschijnlijkheid de volgende dag al op het door jou gewenste adres afgeleverd. We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar als je toch niet tevreden bent met het product kun je het binnen 14 dagen retourneren.

Wat wordt meegeleverd met de Makita RT0700CX3 frees?

De producten van Makita worden standaard geleverd in een duurzame verpakking waarin je de frees en bijbehorende onderdelen kunt bewaren. De Makita RT0700CX3 frees wordt geleverd in een stevige opbergtas met hengsel, waardoor de frees makkelijk getransporteerd kan worden naar de locatie waar de klus moet worden uitgevoerd. De volgende zaken zijn te vinden in de verpakking van de frees: - Uitgebreide handleiding - De machine zelf met de standaard trimvoet - Een kanteloep - Een voet om van de machine een bovenfrees te maken - Een afstandvoet voor diverse doeleinden - Twee verschillende adapters voor stofafzuiging - Een handvat voor extra grip - Sleutels om de frees te monteren - Sjabloongeleiders en een trimgeleider - Een parallel- en cirkelgeleider Bekijk de onderstaande video van Makita voor meer informatie over de Makita RT0700CX3 frees: