Dit najaar introduceert Bosch vele innovaties, waarbij een nieuw type boorhamer natuurlijk niet kan ontbreken. Bosch komt met haar sterkste krachtpatser ooit, de GBH 12-52 DV en de GBH 12-52 D. Met een vermogen van wel 1700 watt en een individuele slagsterkte van 19 joule, wordt het boren en hakken door muren, beton en zelfs natuursteen een eitje. Even ter vergelijking: de consumentenbond noemt machines boven de 900 watt ‘zware jongens’, en onze vrienden van bol.com noemen machines met een slagkracht boven de 2.3 joule geschikt voor een ‘zware klus’. Als een beetje Golf uw sleurhut iedere zomer naar de Ardennen kan trekken, probeert u deze boorhamer dan eens te zien als een Dodge Ram. Dat dekt de lading het beste, denken wij.

Het verschil tussen de Bosch GBH12-52D en de GBH12-52DV

U vraagt zich misschien af wat nou precies het verschil is tussen de Bosch GBH12-52D en de GBH 12-52 DV. Die “V” staat voor “vibration”. Bosch brengt de GBH 12-52 DV met haar Active Vibration Control technologie. In dit filmpje kunt u zien hoe dat werkt. Door deze functie kunt u langer doorwerken zonder moe te worden, en kunt u daarna ook nog eens haarfijn (en zonder trillende handen) uw krabbel zetten onder het contract van uw volgende project.

Beitelen, boren en hakken

Met deze alleskunner wordt het boren en hakken in muren, beton en zelfs natuursteen een eitje. Vanaf dit najaar beschikbaar voor uw nieuwe bouw-, sloop- of hobbyproject. De sterkste boorhamer van Bosch; die past bij u, vakman. Nog niet overtuigd? Bekijk dan het volgende filmpje van de Bosch GBH12-52D. De Bosch Blauw GBH 12-52 DV en GBH 12-52 D boorhamers zijn nu bij Gereedschappelijk verkrijgbaar.