Makita 2x 18 Volt accumachines als 220 Volt

2 maal zoveel kracht uit je 18 Volt accu's

Voor het serieuze boor- en zaagwerk schiet een 18 Volt machine toch net te kort. Je kunt natuurlijk gebruik maken van een machine op netstroom, maar hiermee lever je weer in op flexibiliteit en gemak. Prijzige 36V accu's die verder niet bruikbaar zijn op een normale boormachine is ook zonde voor de investering. Makita lost dit probleem op en heeft een combihamer en hand cirkelzaag uitgerust met een 2x 18V accusysteem. Hiermee kun je met 2 reguliere Li-ion 18V schuifaccu's de kracht van 36 Volt uit je machine halen. Hiermee kan je machine iedere klus aan! Wat is er beschikbaar met 2x 18 Volt accu's van Makita

Makita DHR264RT2 - 2x 18 Volt 5.0Ah accu combihamer

Met de Makita DHR264RT2 in combinatie met 2 18V accu's kun je in beton boren tot maar liefst 26mm. Tevens heeft deze machine een hoog werkcomfort dankzij uitstekende machinebalans door de positie van de accu's, en is de machine door de anti vibratie achterhandgreep erg geschikt voor boorwerkzaamheden.

Makita DHS710RT2J 2x 18 Volt 5.0Ah accu cirkelzaag

De Maktia DHS710RT2J brengt het zagen met een accumachine naar een nieuw niveau. Deze machine soepel en snel door maar liefst maximaal 68,5mm dik hout. Hierdoor is deze machine uitermate geschikt voor 40 mm constructiebalken (houtskeletbouw, wand- en dakraamconstructie, enz.). Tevens heeft deze machine een hoog werkcomfort dankzij uitstekende machinebalans door de positie van de accu's. De soft grip met anti slip handgreep zorgt voor meer controle en extra comfort tijdens het zagen.

Makita DLM380Z en DLM430Z 36V Accu Grasmaaier Basic

Lichte en geluidsarme accugrasmaaier met onderhoudsvriendelijk maaidek in polypropyleen, biedt alle voordelen van een elektrische maaier, maar zonder de hinderlijke kabel. Optimaal gebruikscomfort voor het onderhoud van beperkte oppervlaktes. Eenvoudige en robuuste centrale hoogteverstelling in 6 posities. Duwbeugel onder lage hoek zorgt voor een efficiënte overbrenging van de duwkracht; de beugel is verstelbaar in 2 posities en opvouwbaar voor plaatsbesparend opbergen. Wielen in lijn met het chassis voor probleemloos maaien langs borders. Zeer veilig: de contactsleutel en de dubbele veiligheidsschakelaar verhinderen onverhoeds opstarten. Gelagerde wielen voor een lange levensduur. Met twee 18V LXT batterijen in serie gebruiken.

Makita DUP361PM2 2x18 V Snoeischaar

Voor snoeiwerkzaamheden met dikkere takken is flink wat kracht nodig. Om dit lang achter elkaar te doen is is een elektrische snoeier een uitkomst, maar dan is het weer erg onhandig om beperkt te worden door een verlengsnoer. Met de nieuwe Makita DUP361PM2 is dit probleem opgelost!