Wij van Gereedschappelijk vonden het toch nog eens goed om duidelijk uit te leggen hoe dat nou zit met de actievoorwaarden van Makita.

Zeker nu er steeds gratis producten door Makita worden aangeboden bij de aankoop van een bepaalde machine. De voorwaarde om welke machine het gaat en wat erbij wordt aangeboden staat altijd duidelijk op onze eigen site vermeldt maar ook op de website van Makita Nederland zelf.

In aanmerking komen voor het gratis product Om echter in aanmerking te komen voor het gratis product moet het bedrijf waar je het Makita product gekocht hebt ook officieel Makita dealer zijn. Als het bedrijf waar je het Makita actieproduct hebt gekocht geen Makita dealer is dan krijg je dus geen gratis actieproduct van Makita zelf, daaronder valt dan ook marktplaats, ebay, maar ook verschillende Nederlandse webshops die zich als dealer voordoen, of een groot aanbod hebben van Makita machines hebben.

Registreren van je aankoop is simpel Deze acties werken eigenlijk heel simpel en ook nog eens in je eigen voordeel. Door namelijk bij een erkend Makita dealer te kopen en je aankoop te registreren, profiteer je gelijk van de verlengde garantie van Makita, die dan op de meeste producten gelijk 3 jaar bedraagd. Verlengde garantie tot 3 jaar Dus een gratis product bij je aankoop en ook nog een garantie van 3 jaar op je aankoop! Een bedrijf welke dus geen Makita dealer is krijg je maar 1 jaar standaard garantie op je machine, gewaarborgd door Makita Nederland BV en je eventuele gratis product!

Koop dus altijd bij een officiële dealer Koop dus altijd bij een officiële dealer, deze doet mee aan alle acties, garantie voorwaarden en wordt als eerste door Makita getraind en op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes, acties, machines en uitverkoopacties!