De nieuwe Makita BTP131 en BTP141 Hybride boor-/schroefmachine

De Makita BTP131 en BTP141 zijn speciaal ontwikkeld voor installateurs, onderhoudsmonteurs, keukeninstallateurs, interieurbouwers en allround zzp’ers. Deze hybride boor-/schroefmachine is zeer veelzijdig en past zich aan de behoefte van de gebruiker aan. De machine heeft 4 functies voor een breed scala aan bewerkingen. Per bewerking is er een automatisch aangepast toerental, in totaal zijn 26 toerentallen beschikbaar.

Instructie en kennismaking

Graag zouden wij u kennis willen laten maken met deze nieuwe en veelzijdige machines. Om de kennismaking soepel te laten verlopen hebben we een aantal instructiefilmpjes klaar staan. Met behulp van deze instructiefilmpjes kunt u snel en eenvoudig kennis maken met de Makita BTP131 en de Makita BTP141.

Wat kunt u verwachten in de verpakking?

In dit eerste filmpje wordt duidelijk wat u kunt verwachten in de verpakking wanneer u de Makita BTP131 of de Makita BTP141 bestelt.

De Makita BTP131 en BTP141 als schroefmachine voor schroeven, bouten en teksschroeven.

In de volgende 2 filmpjes worden de mogelijkheden besproken voor de verschillende toepassingen van de machine als schroefmachine.

De mogelijkheden van de Makita BTP131 en BTP141 als slagschroefmachine voor schroeven met hout- en metrische draad.

De slagschroef functie heeft 3 verschillende toerentallen die digitaal instelbaar zijn, waardoor het maximaal koppel automatisch veranderd. In het onderstaande filmpje wordt er uitleg gegeven over de verschillende standen, wanneer u de machine gebruikt als slagschroefmachine.

Boren met de Makita BTP131 en BTP141.

Naast het gebruik als schroefmachine voor schroeven, bouten en teksschroeven en slagschroefmachine voor schroeven met hout- en metrische draad, is de Makita BTP131/BTP141 te gebruiken als boormachine. In de onderstaande video wordt de toepassing voor het boren van hout en metaal toegelicht.

Het gebruik van de Makita BTP131 en BTP141 als slagboormachine.

De toepassing als slagboormachine voor steen wordt in het filmpje hieronder kort uitgelegd, zo worden de mogelijkheden kort uitgelicht. Daarnaast wordt er kort uitgelegd hoe de machine correct ingesteld dient te worden.

Geïnteresseerd?

Hebben de instructievideo’s uw interesse gewekt voor deze nieuwe modellen van Makita? Op onze website vindt u de uitgebreide specificaties van zowel de Makita BTP131 en de BTP141. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan ander gereedschap van Makita.