Van afkortzaag naar tafelzaag in minder dan 60 seconden: dat is waar Makita’s LF1000 Flipper voor gemaakt is. Een makkelijke en snelle oplossing in het werkveld om af te kunnen korten en te kunnen schulpen. Met een relatief laag gewicht heeft u met deze machine twee-in-één. Daarnaast is ‘ie ook nog eens hartstikke rijkelijk uitgerust en gemakkelijk en compact te vervoeren. De Makita LF1000 Flipper is een machine zonder plankenkoorts. Zonder moeite tovert u deze machine om van afkortzaag naar tafelzaag door het werkblad simpelweg om te klappen. Geen gesjouw met twee machines, en dat scheelt ook nog eens in uw portemonnee.

Van afkortzaag..

De afkortzaagfunctie van de Makita LF1000 Flipper is zeker compleet te noemen in vergelijking tot veel van haar concurrenten. Alle veelgebruikte hoeken tussen de 45- en 90 graden in beide richtingen zijn instelbaar. Daarnaast kan deze machine de zaagkop ook nog eens laten kantelen in elk gewenste helling in één richting. Dat maakt deze machine uiterst veelzijdig en flexibel inzetbaar. Het zaagblad heeft een diameter van 260 millimeter.

..naar tafelzaag

Zo’n zaag op een werkblad om in de lengterichting planken te zagen is niet alleen iets voor in de vaste werkplaats, maar met de Flipper ook iets wat flexibel inzetbaar is. Mocht u alsnog de stabiliteit van een werkplaats wensen, is de LF1000 Flipper ook te bevestigen aan de vloer. Van dik hout zaagt men planken, dat blijkt, want met de tafelzaagfunctie zaagt u hout tot wel 70 millimeter dik. Het zaagblad is in hoogte verstelbaar, en het werkblad heeft een langsgeleider. De LF1000 Flipper wordt geleverd met afkortgeleider, zaagblad, langsgeleider en duwstok om het werk nauwkeurig en veilig te laten verlopen. Om de veiligheid nog meer te waarborgen, heeft deze machine een nulspanningsbeveiliging tegen ongewenst starten, een overbelastingsbeveiliging om onnodige slijtage te voorkomen én een motorrem. Een veilige oplossing voor afkorten en schulpen op de werkplaats. Check hieronder de instructievideo van een soortgelijke machine als de LF1000 flipper, de LH1200FL.

Stofvrij werken

In combinatie met de juiste stofzuiger en de speciale afzuig adapter, heeft u een complete TNO gecertificeerde set in huis. Dit is mogelijk met de volgende stofzuigers:

  • Makita 446LX
  • Makita 447LX
  • Makita 447MX
  • Makita VC1310LX1
  • Makita VC2510LX1
  • Makita VC3210LX1
  • Makita VC3211MX1

Gratis thuis of op de zaak bezorgd

Enthousiast geworden? De LF1000 is bij Gereedschappelijk te koop, en hij wordt gratis thuis afgeleverd! Nog zo'n voordeel van online uw machines aanschaffen. Koop hem nu hier.