Heeft u weleens klussen uitgevoerd waarbij er iemand naar u toe kwam of u misschien iets minder geluid kon maken? Vaak op kluslocaties waar andere mensen aan het werk zijn, of bij mensen thuis kan het fijn zijn om een machine te hebben die stil zijn werk doet.

Stil werken met de Makita DTS131 en DTS141

Normaal gesproken maken elektrische gereedschappen gebruik van een motor met koolborstels. Deze motoren zijn van zichzelf vrij lawaaiig. De Makita DTS131 en 141 maken gebruik van een koolborstelloze motor, dit werkt een stuk stiller. Daarbij zorgt het nieuwe hydraulische impulsmechanisme voor minder geluid. Zo werken de Makita DTS 131 en DTS141 net zo snel als een slagschroevendraaier, maar 3x stiller.

Meer diameters verwerken met de Makita DTS131 en DTS141

Het toerental van de Makita DTS131 en DTS141 is digitaal in drie standen in te stellen, laag, medium en hoog. Zo kunt u nauwkeurig verschillende soorten schroeven verwerken. Ideaal bij klussen waar u vooraf niet weet welke diameter of lengte u nodig heeft.

Comfortabel werken met de Makita DTS131 en DTS141

Makita heeft er alles aan gedaan om een ergonomische machine te maken, de machine is gebalanceerd, compact en licht in gewicht. Als u de hele dag met deze impulsschroevendraaier kunt werken in plaats van uw huidige slagschroevendraaier, is dit een genot voor uw oren.

De Makita DTS131 en DTS141 is specifiek voor hout

Deze machine is specifiek geschikt voor schroeven met houtdraad in hard- en zachthout. Voor schroeven met metrisch draad zijn deze machines minder geschikt en is het aan te raden een slagschroevendraaier te gebruiken.

Hoe werkt het hydraulische impulsmechanisme van de Makita DTS131 en DTS141?