Stanley

The STANLEY Works, oorspronkelijk een fabrikant van ijzerwaren voor grendels en deuren gevestigd in New Britain, Connecticut, werd in 1843 opgericht door Frederick T. STANLEY. Een paar jaar later, in 1857, stichtte Fredericks neef, Henry STANLEY, The STANLEY Rule and Level Company. In 1920 fuseerde The Rule and Level Company met The STANLEY Works om daar uit te groeien tot de beroemde afdeling Handgereedschap. In de loop der jaren ontwikkelde The STANLEY Works enkele van de meest innovatieve en nuttige werktuigen ooit. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de Bailey® schaaf, de Surform® frees, de PowerLock ® rolmeter en meest recent nog het FatMax™ productassortiment. Vandaag behoort STANLEY meer dan ooit tot de marktleiders op het gebied van de werktuiginnovatie.

STANLEY FatMax Tstak

De FatMax Tstak serie is de nieuwste serie koffers van Stanley die ook gebruikt wordt om DeWALT gereedschap in op te slaan. De Tstak serie is zeer robust en blinkt uit in praktisch vernuft en compactheid. Naast het vervoeren van elektrisch of accu gereedschap van DeWalt in deze Tstak koffers is STANLEY nu ook begonnen met het aanbieden van hun hoogwaardige handgereedschap in deze koffers.

STANLEY FatMax Tstak dop sleutelsets in Tstak koffer

Als basis voor deze sets geldt de STANLEY Tstak koffer met twee lege lades. In die twee lades kunt u naar behoefte een STANLEY FatMax FMH0-74298 10 delige ring steek sleutelset  toevoegen als basis. Daarnaast heeft de keuze uit 3 doppensets, de STANLEY FatMax FMHT0-74296 38 delige 3/8"doppenset of de STANLEY FatMax FMHT0-74297 20 delige 1/2"doppenset of de STANLEY FatMax FMHT0-74296 en als laastet de STANLEY FatMax FMHT0-74295 48 delige 1/4"doppenset. Uiteraard kan je ook alles nemen in 2 koffers zodat je alle lades hebt in 2 Tstak koffers! Verschillende combinaties zijn er mogelijk!