Glasmeter

Wat zijn glasmeters?

Glasmeters worden ook wel glasdiktemeters genoemd. Het is een laser meetapparaat waarmee alle informatie over de dikte van een raam kan worden gemeten. Omdat glasmeters met lasers werken valt het onder de categorie laser meetapparaat. Dit laser meetapparaat is niet alleen een glasdiktemeter, sterker nog, de meeste glasmeters kunnen ook luchtruimten meten tussen verschillende glaslagen; ook wel de spouw genoemd. Glasmeters zijn onmisbaar voor glaszetters, glas bouwbedrijven en experts. Gereedschappelijk is de online dealer voor uw glasmeters. Naast een uitgebreid assortiment, kunnen wij u ook van uitgebreide informatie voorzien zodat u alles weet over de verschillende glasmeters.

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Merlin Glasanalyse set
    Merlin glasanalyse set
    389,00 470,69
    Levertijd
    Direct leverbaar

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Glasmeters

Glasmeters zijn een soort laser meetapparaat waarmee de dikte van glas kan worden gemeten, daarom wordt het ook wel een glasdiktemeter genoemd. De glasmeters die u bij Gereedschappelijk kunt aanschaffen kunnen vrijwel alle soorten glazen meten. De glasmeters  meet glas met een toplaag, enkel glas, dubbel glas, driedubbel glas, gelamineerd glas, gelaagd veiligheidsglas (VSG) en isolatieglas. Ook het meten van de luchtruimten tussen verschillende glaslagen is mogelijk met glasmeters. Met een meting heeft u alle informatie over het glas op het scherm van het laser meetapparaat

Het belang van glasmaters

Omdat glasmeters complete informatie geven over glas (lagen), zijn glasmeters onmisbaar in verschillende sectoren. Onder andere venster bouwers, fabrikanten van glas en ingenieurs hebben glasmeters hard nodig. Voor bouwkeuringen en gebouw taxaties zijn glasmeters uitermate geschikt. Ook voor het analyseren en certificeren van huizen voor het energielabel kunt u gebruik maken van glasmeters. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het gebruik van glasmeters. Glasmeters zijn niet meer weg te denken in de meeste gereedschapskisten en besparen een hoop moeite. Zonder dit laser meetapparaat zouden bedrijven meer problemen ondervinden bij een hoop projecten.

Ons assortiment glasmeters

In ons assortiment zult u alleen glasmeters vinden van het A-kwaliteitsmerk Merlin Lazer. Merlin Lazer is marktleider in glasmeters en overtreft de concurrentie op alle vlakken. Door jarenlange ervaring is het bedrijf in staat om glasmeters aan te bieden tegen een lage prijs. De hoogwaardige glasmeters zijn een uitkomst voor de professional in de glasindustrie. U kunt bij Gereedschappelijk verschillende Merlin Lazer glasmeters aanschaffen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Merlin 100200 Lazer glasdiktemeter

De Merlin 100200 Lazer glasdiktemeter is een precisie laser meetapparaat voor de exacte analyse van bijna alle beglazingstypen. Zonder de ruit te hoeven demonteren, kunt u met deze glasdiktemeter alle benodigde informatie over het glas achterhalen.

Merlin Low-E glasmeters

De Merlin Low-E glasmeters zijn anders dan normale glasmeters. De Merlin Low-E glasmeters zijn namelijk geen glasdiktemeters,  maar deze glasmeters meten of er Pilkington K-Glass of een andere lage emissie coating op enkel- of dubbelglas aanwezig

Merlin hardglas glasmeters

De nieuwe Merlin hardglas glasmeters  zijn een ideale oplossing voor het eeuwenoude probleem; controleren of glas al dan niet gehard is. Door het compacte formaat en het eenvoudig gebruik zijn de Merlin hardglas glasmeters zeer populair. De Merlin hardglas glasmeters worden geleverd inclusief tas en batterijlader. 

Merlin glasmeters glasanalyse set

De Merlin glasmeters glasanalyse set bevat alles wat u nodig heeft. De glasmeter set bevat een combinatie van de glasdiktemeter, Low-E glasmeters en een Merlin hardglas detector. In een luxe koffer kunt u de verschillende glasmeters makkelijk vervoeren. De Merlin glasmeters set is een stuk voordeliger dan de losse producten, dus sla u slag!

Glasmeter kopen?

Wilt u een van de glasmeters kopen? Gereedschappelijk is de online glasdiktemeter en glasmeter dealer! Al deze laser meetapparaten kunt u bij ons tegen een scherpe prijs aanschaffen. Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen, of ondervindt u problemen bij het kopen van een glasmeter? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]