Leica Disto X310 Laser Afstandsmeter 120 Meter iP65

van
336,50
voor
269,00 325,49
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Leica Disto X310 Laser Afstandsmeter 120 Meter iP65

Leica Disto X310 Laser Afstandsmeter 120 Meter iP65 waterdicht

De nieuwe Leica DISTO™ X310 is de enige laser afstandmeter, die stofdicht is en beschermd tegen waterstralen – tot IP65. Daarnaast is hij getest tegen vallen vanaf een hoogte tot 2 m. Dankzij de geïntegreerde hellingmeter kan hij indirecte afstanden en hoogten meten met absolute precisie.

Leica DISTO™ X310 – gegarandeerd betrouwbare metingen, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Uitgerust met:
IP65 beschermd tegen waterstralen en stofdicht
360° hellingmeter
Smart Horizontal Mode™
Hoogte tracking
Power Range Technology™
Verlicht 4-regelig display
Automatisch multifunctioneel eindstuk

Robuuste behuizing
De gevoelige meetelementen worden beschermd door massief rubberen delen.
De Leica DISTO™ X310 is daarom bijzonder robuust. Slaagt voor valproeven tot 2 m hoogte.

Beschermingsklasse IP65
De behuizing en het toetsenbord zijn volledig water- en stofdicht. Reinigen onder de kraan is daarom geen enkel probleem.

Hellingmeter 360°
Dankzij de combinatie van afstanden hellingmetingen kunt u de horizontale afstand absoluut nauwkeurig en eenvoudig bepalen – zelfs langs obstakels. Met behulp van de hellingmeter kunnen ook indirecte hoogten worden bepaald.

Smart Horizontal Mode™
Als u geen directe meting uit kunt voeren vanwege obstakels, dan kunt u de Smart Horizontal Mode™ gebruiken om de horizontale afstand te bepalen; simpel en absoluut precies.

De Leica Disto X310 wordt geleverd incl.:
Holster
Draagriem
Batterijen
Handleiding
Tot 3 jaar garantie (na registratie)

Merkinformatie

Waar koop ik een Leica Laserafstandsmeter? Als officieel dealer van Leica kan Gereedschappelijk je alle meetapparatuur en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Leica is een van de grote innovators op het gebied van de meettechniek. Met hun meetapparatuur en apps heeft Leica een unieke positie in de markt. Het assortiment is erg uitgebreid en is erg geschikt voor de aannemer, architect, makelaar, installateur, etc etc. Gereedschappelijk beschikt, door regelmatige training, over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke apparaten of toebehoren u kunt gaan gebruiken bij uw project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle apparatuur die te leveren is door Leica, van lijnlasers, tot laserafstandsmeters. Daarnaast vind je onder het kopje "Direct Meebestellen" de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer Meetapparatuur is te vinden onder de categorie Laser & Meetapparatuur, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten meetapparatuur aan.

Waarom koopt u een Leica (en geen ander goedkoop alternatief)
Als enige fabrikant ter wereld heeft Leica een ISO 16331-1 certificatie voor haar afstandsmeters. Dat wil zeggen dat de meters, wat betreft bereik en nauwkeurigheid, ook doen wat in de specificaties beloofd wordt. Bespaar wat ons betreft dus niet op een paar tientjes bij de aanschaf van uw afstandsmeter, maar koop een kwaliteitsproduct dat nauwkeurig meet en jaren meegaat. U wilt toch niet dat uw precisie metingen er een paar mm naast zitten?

Waarom koopt u uw Leica Disto laser afstandsmeter bij Gereedschappelijk
Gereedschappelijk is geautoriseerd distributeur van Leica Geosystems. Hierdoor bent u verzekerd van goede ondersteuning, drie jaar garantie na registratie en de laatste software op uw instrument. Mocht uw Disto gedurende de garantieperiode onverhoopt toch defect raken dan ontvangt u van ons als erkende distributeur direct een nieuw exemplaar uit voorraad. Wij adviseren u uw Disto dan ook enkel bij een rechtstreeks door Leica aangestelde dealer aan te schaffen. Voor een overzicht bezoekt u de website van Leica Geosystems

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Meer Informatie
EAN Code7640110693261
SKUX310