Gas Ankernageltacker

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Gas ankernageltacker 

Een ankernageltacker wordt gebruikt om materialen aan elkaar te bevestigen en is dus eigenlijk een vervanger van een schroefmachine. Met deze gas ankernageltackers werkt u een stuk sneller dan met een schroefmachine, omdat u de ankernagels met behulp van gasdruk in één keer door het materiaal schiet. U voert dus steeds korte handelingen uit. U zult bovendien merken dat u met een tacker langer door kunt werken dan met een schroefmachine, omdat onze gas ankernageltackers beschikken over het zogenaamde ‘Easy Push’ systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er een lagere aandrukkracht van de tacker nodig is, zodat u tijdens het werken minder snel vermoeid raakt. Onze gas ankernageltackers worden bovendien geleverd met een koffer, zodat u uw tacker overal veilig en makkelijk mee naar toe kunt nemen. 

Verbruiksmaterialen 

Voordat u met uw gas ankernageltacker aan de slag kunt, heeft u een aantal dingen nodig. Ten eerste is het van belang dat u ankernagels heeft, want die zult u uiteindelijk uit uw tacker door het te bevestigen materiaal heen schieten. Daarnaast heeft u een gaspatroon nodig. Een gaspatroon plaatst u gemakkelijk in uw tacker en dit gaspatroon zorgt voor de druk die nodig is om de spijkers hard genoeg af te schieten om door het desbetreffende materiaal heen te gaan. Gaspatronen worden bijna altijd meegeleverd met bijvoorbeeld ankernagels. Ten slotte heeft u nog een accu nodig, want zolang uw machine niet van stroom voorzien is, bent u nergens. De meeste tackers zijn voorzien van een gas- en accu- indicator, zodat u makkelijk kunt zien wat het niveau van uw gaspatroon en accu is. Al deze producten zijn bij Gereedschappelijk tegen de scherpste prijzen verkrijgbaar!

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk voeren we een uitgebreid assortiment van professioneel gereedschap, zo ook in tackers. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u wel wat hulp kunt gebruiken bij de aanschaf van uw benodigdheden. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag om de geschikte tacker te vinden. Alle productspecialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn de medewerkers van Gereedschappelijk altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de nieuwste SPIT en Tjep tackers. Als u een vraag heeft, stel deze dan zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon. Zie hier onze contactinformatie.