DA Nagel, verloren kop spijker tacker

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

DA Nagel, Verloren Kop Spijkertacker

Gereeschappelijk levert een uitgebreid assortiment van DA nageltackers. DA nageltackers worden ook wel verloren kopspijker tackers genoemd omdat u de kop van de spijker bijna niet meer terugvindt in uw werkstuk. Dit maakt DA nageltackers uitermate geschikt voor netjes afwerken van een product of werkstuk. Hieronder vindt u een uitleg over tackers en de merken die wij leveren. Als gereedschappelijk willen wij namelijk natuurlijk alleen apparaten verkopen die voor u tot volle tevredenheid zullen leiden.

Tackers

Tackers zijn in principe nietmachines, of om het wat stoerder te laten klinken: nietpistolen. Een tacker schiet nieten in een materiaal. Door de handgreep in te knijpen ontspant de veer van het schietmechanisme en worden de nieten met kracht in het materiaal geslagen. Er kunnen nieten van 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt worden.

Soorten

Wij leveren 10 soorten, de rolnagels, tackers, stripnageltackers, bradtackers, asfaltnageltackers, verloren kop tackers, nietentackers, T nageltackers

Merken

Wij kunnen van een grote selectie merken de gasproducten leveren, gerenomeerde bedrijven als Paslode, Spit, Powers Prebena, Senco en Hitachi kunt u vinden op onze website.

Accessoires

Uiteraard leveren wij ook alle toebehoren voor de tackers die we verkopen.We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.
Voor de DA nageltackers heeft u natuurlijk DA nagels nodig, ook deze kunnen wij leveren.