High Pressure Tackers

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

High pressure tacker 

Met een high pressure tacker schiet u, zoals de naam al doet vermoeden, onder hoge druk gemakkelijk nagels door allerlei soorten materialen en de high pressure tacker is dus eigenlijk een vervanger van de schroefmachine. Wij leveren verschillende soorten high pressure tackers. Zo kunt u bij ons een high pressure beton tacker bestellen, waarmee u nagels door beton heen kunt schieten. Ook leveren wij high pressure constructie tackers, waarmee u op efficiënte wijze bijvoorbeeld metaal op hout kunt bevestigen. Tackers worden steeds aangenamer in gebruik, omdat de terugslag steeds minder voelbaar is en daarom zijn ze steeds comfortabeler om mee te werken. Kortom: een high pressure tacker kan niet ontbreken in de uitrusting van de vakman.

Verbruiksmaterialen 

Voordat u met uw high pressure tacker aan de slag kunt, heeft u een aantal dingen nodig. Ten eerste is het van belang dat u nagels heeft, want deze zult u uiteindelijk uit uw tacker door het te bevestigen materiaal heen schieten. Daarnaast is het handig als u beschikt over een goede compressor, want deze zorgt ervoor dat de luchtdruk optimaal geregeld is. Over het algemeen zijn er bij compressoren slangen met lengtes tot 100 meter verkrijgbaar, zodat u tijdens uw werkzaamheden de compressor minder snel hoeft te verplaatsen. Bovendien zijn deze slangen erg soepel, zodat u minimaal wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid. Daarnaast zult u er ook voor moeten zorgen dat uw high pressure tacker van stroom voorzien is, want zonder stroom werkt uw apparaat niet. De meeste high pressure tackers werken op een accu. Al deze producten zijn bij Gereedschappelijk voor de scherpste prijzen verkrijgbaar!

Merken

Wij van Gereedschappelijk leveren alleen high pressure tackers van de volgende A-merken:

  • Makita high pressure tacker

  • Tjep high pressure tacker

Wilt u hulp of advies?

Bij Gereedschappelijk voeren we een uitgebreid assortiment van professioneel gereedschap, zo ook in tackers. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag om de geschikte tacker te vinden voor uw werkzaamheden. Alle productspecialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn onze medewerkers altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de nieuwste Tjep en Makita tackers.

Als u een vraag heeft, stel deze dan via email of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon. Zie hier onze contactinformatie.