Makita Gereedschapstas E-05496

van 
93,00
 voor
58,13 70,34
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
E-05496

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Makita Gereedschapstas E-05496

Makita Gereedschapstas E-05496

Gereerschapstas van hoge kwaliteit!

Beschrijving

Deze gereedschapstas heeft een inhoud van 33 liter. De tas kan aan de bovenkant geopend worden doormiddel van een ritssluiting. De tas onderscheid zich van de E-05452 door zijn rechthoekige vorm en hoogte. De rits maakt het mogelijk de klep omhoog te zetten voor maximale toegankelijkheid van de tas.De tas is voorzien van meerdere gereedschapsvakken waarin gereedschap geplaatst kan worden, ideaal voor schroevendraaiers en tangen. Bovendien is er plaats voor 2 boor/(slag) schroefmachines en een oplader. Aan de buitenzijde van de tas is nog meer ruimte om gereedschap in op te bergen. De tas is bij uitstek geschikt om een combo set in op te bergen.De tas is gemaakt van duurzaam en sterk waterdicht materiaal. Hierdoor is het mogelijk om de tas op natte ondergronden te plaatsen zonder dat het gereedschap nat wordt. De afsluitbare bovenkant maakt het opbergen van gereedschap eenvoudig. De tas is voorzien van een comfortabel schouderhengsel en twee handhengsels, wat de tas eenvoudig te transporteren maakt.

  • Capaciteit 33 liter
  • Lengte: 520 mm
  • Breedte: 250 mm
  • Hoogte: 270 mm
  • Netto gewicht: 1.77 kg
  • Exclusief machine(s), accessoire(s) en verbruiksartikel(en).

Merkinformatie

Waar koop ik een Makita gereedschapstas? Als officieel dealer van Makita kan Gereedschappelijk je alle machines snel leveren tegen een scherpe prijs. Makita is marktleider op gebied van professioneel gereedschap voor de bouw en industrie en heeft een van de grootste assortimenten aan 10,8 Volt, 14,4 Volt en 18 Volt gereedschap. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar een passende machine voor je klus, dan ben je voor je Makita machines bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Makita, van zaag-, boor-  en schuurmachines tot stofafzuiging. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Meer gereedschapstassen zijn te vinden onder de categorie 'Makita Toebehoren', daarnaast bieden we ook diverse soorten boren en beitels aan. De verbruiksmaterialen van Makita passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

Meer Informatie
EAN Code0088381567008
SKUE-05496