Makita Perforatieplaat

van 
5,00
 voor
4,25 5,14
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
451271-6

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Makita Perforatieplaat

Makita Perforatieplaat

Perforatieplaten. Om schuurpapier zonder stofafzuiggaten te voorzien van stofgaten op de juiste plaats.

Technische gegevens

  • Lengte: 185mm
  • Breedte: 93mm

Leveromvang

  • 1

Merkinformatie

Waar koop ik een Makita perforatieplaat? Als officieel dealer van Makita kan Gereedschappelijk je alle machines en accessoires snel leveren tegen een scherpe prijs. Makita is marktleider op gebied van professioneel gereedschap voor de bouw en industrie en heeft een van de grootste assortimenten aan 10,8 Volt, 14,4 Volt en 18 Volt gereedschap. Dus ben je als professionele vakman op zoek naar een passende machine of accessoire voor je klus, dan ben je voor je Makita machines bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Makita, van zaag-, boor- en schuurmachines tot stofafzuiging. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine.
Meer perforatieplaten zijn te vinden in de categorie ''Makita Toebehoren'', daarnaast bieden we ook diverse andere soorten machines aan. De verbruiksmaterialen van Makita passen vaak ook in/ op machines van Bosch, DeWALT, Hitachi en Metabo.

Meer Informatie
EAN Code0088381361491
SKU451271-6