REMS afkorttang M8 571895

van
206,00
voor
175,95 212,90
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
571895

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

REMS afkorttang M8

REMS afkorttang M8 

Draadeinden afkorten. Bliksemsnel.

Bijzondere kenmerken
Voor REMS radiaalpersmachines (behalve REMS Mini-Press ACC) en REMS Eco-Press en geschikte radiaalpersmachines van andere merken.
Afkorttang met draaibare inzetstukken voor staal, roestvrijstaal, M 8, tot en met sterkteklasse 4.8 (400 N/mm²).
Alle afkorttangen M die met een * gemarkeerd zijn, hebben een extra aansluiting voor handmatige aandrijving door de handradiaalpers REMS Eco-Press. 

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems afkorttang? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer buisbewerking gereedschap is te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten afkorttangen aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

 

MB

Meer Informatie
EAN Code4039976060639
SKU571895