REMS diamantkern boorkroon UDKB 125 mm × 420 mm met 10 diamantsegmenten 181057

van
292,50
voor
170,75 206,61
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
181057

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

REMS Universal-diamantkernboorkroon UDKB 125 mm × 420 mm met 10 diamantsegmenten en UNC 1¼ aansluiting

REMS Universal-diamantkernboorkroon UDKB 125 mm × 420 mm × UNC 1¼ met 10 diamantsegmenten

Inductief gesoldeerd op volautomatische soldeerinstallaties voor een constant hoge kwaliteit van de soldeerverbinding. Boorbuizen met gesoldeerde diamantsegmenten kunnen door eenvoudig hardsolderen van een nieuwe coating worden voorzien.
Universeel inzetbaar voor vele materialen, voor droog- en natboren, handbediend of met boorstandaard.

Uniforme aansluitdraad UNC 1¼ binnen.
Boordiepte 420 mm.
Diamantsegmenten met wigvormig snijvlak (dakvorm) voor snel, moeiteloos en rustig aanboren.
Speciaal ontwikkelde, hoogwaardige diamantsegmenten met hoog diamantgehalte en speciale binding, voor een uitstekende boorprestatie en bijzonder hoge standtijd. Ideaal voor universeel gebruik in gewapend beton en metselwerk.

Aandrijving door alle aandrijfmachines REMS Picus en geschikte aandrijfmachines van andere merken met aansluitdraad UNC 1¼ buiten.

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems boorkroon? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer boorkronen zijn te vinden onder de categorie Accesoires & Toebehoren, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten Bitsets, boren en beitels aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

 

MB

Meer Informatie
EAN Code4039976032674
SKU181057