REMS Fijnfilter met fijnfilterzak 70 μm 115220

van
90,00
voor
70,50 85,31
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

REMS Fijnfilter met fijnfilterzak 70 μm

REMS Fijnfilter met fijnfilterzak 70 μm

Bestaande uit schroefdeksel met retouraansluiting voor retourleiding met aansluiting ¾”, adapter, 1 stuk fijnfilterzak 70 μm, voor het spoelen van vloer-/wandverwarmingen en voor het verwijderen van slib.

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems filter? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer toebehoren zijn te vinden onder de categorie Accesoires & Toebehoren, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten accesoires aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

 

MB

Meer Informatie
EAN Code4039976098151
SKU115220