Rems Mini-Press V15 perstang voor Viega gaskoppeling

van 
141,60
 voor
118,00 142,78
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
578328

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rems Mini-Press V15 perstang voor Viega gaskoppeling

Rems Mini-Press V15 perstang voor Viega gaskoppeling

Productinformatie

Rems voor Mannesmann persbek voor persfittingen compleet, geschikt voor buisdiameter 15mm, contourcode V, geschikt voor merk persfitting mapress

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems perstang? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer buisbewerking gereedschap is te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten perstangen aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

Meer Informatie
EAN Code4039976067607
SKU578328