REMS persring M 54 (PR-3S) 572708

van
617,00
voor
482,95 584,37
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
572708

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

REMS persring M 54 (PR-3S)

REMS persring M 54 (PR-3S)

REMS persringen voor grote diameters.
Aanzetten. Persen. Klaar!

Bijzondere kenmerken
REMS persring (PR-3S) met 3 zwenkbaar aan een scharnierende ring gelagerde perssegmenten voor veeleisende persingen van grote diameters. Optimale persing door radiaal gestuurde beweging van de perssegmenten. Perscontour M voor Geberit Mapress en geschikte andere systemen.

 

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems persring? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje "Direct Meebestellen" de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer buisbewerking gereedschap is te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten perstangen aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

MB

Meer Informatie
EAN Code4039976085946
SKU572708