Rubi Meetlint RUBIFLEX (5m) 75901

van 
5,76
 voor
4,90 5,93
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
75901

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Rubi Meetlint RUBIFLEX (5m) 75901

Rubi Meetlint RUBIFLEX (5m) 75901

Ga je een meetlint van Rubi kopen? Dat doe je bij Gereedschappelijk!

Het Rubi Meetlint RUBIFLEX (5m) 75901 is een onmisbaar gereedschap voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met zijn lengte van 5 meter biedt dit meetlint voldoende bereik voor allerlei meetklussen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het meetlint ben je verzekerd van nauwkeurige metingen. Het lint is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen slijtage en buigen, waardoor het langdurig meegaat.

Het ergonomische ontwerp van het Rubi meetlint zorgt voor comfortabel gebruik. De antislip handgreep ligt stevig in de hand, waardoor je moeiteloos en precies kunt meten. Bovendien is het meetlint voorzien van een vergrendelingsmechanisme, waardoor het lint veilig op zijn plaats blijft tijdens het meten. Of je nu bezig bent met het opmeten van een kamer voor een nieuwe vloer, het installeren van meubels of het uitvoeren van bouwprojecten, het Rubi Meetlint RUBIFLEX (5m) 75901 komt altijd van pas. Het biedt betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak, wat het tot een essentieel gereedschap maakt voor iedere klusser.

Bestel het Rubi Meetlint RUBIFLEX (5m) 75901 nu bij Gereedschappelijk, dé online dealer van Rubi gereedschap. Bij Gereedschappelijk ben je verzekerd van het juiste advies en de beste prijs. Haal het beste in huis en meet met precisie en gemak met het Rubi Meetlint RUBIFLEX (5m) 75901.

Omschrijving

  • De RUBI meetlinten zijn ergonomisch en polymeer met een rubber coating.
  • De gebogen metalen band in RUBIFLEX meetlinten vergemakkelijkt metingen hoog en met één hand. Een speciale coating vermindert de slijtage van de metalen band.
  • RUBIFLEX meetlinten hebben een mechaniek voor het vergrendelen van de band en het innemen van het metingen.
  • RUBIFLEX meetlinten worden goedgekeurd in overeenstemming met de richtlijnen 2004/22 / EG en 2009/34 / EG. Klasse II.

Bijzondere kenmerken

  • Ergonomisch huis van vinyl en rubber.
  • Precisie flexometers goedgekeurd. Klasse II.
  • Magnetische bandstopper.

Technische informatie

  • Afmetingen: 5 m x 19 mm

Merkinformatie

Waar koop je een Elektrische Rubi Tegelzaagmachine? Als officieel dealer van Rubi kunnen we je snel veel producten leveren tegen een scherpe prijs. Het merk RUBI staat bekend om de grote duurzaamheid en de kwaliteit van de gereedschappen. Al meer dan 65 jaar, heeft RUBI alleen vervaardigde producten van hoge duurzaamheid en kracht, om de beste prestaties in de zwaarste werkomstandigheden te geven en aan te passen aan de eisen van elke markt. Voor professioneel Rubi gereedschap ben je bij Gereedschappelijk aan het juiste adres!

Meer Informatie
EAN Code8413797759013
SKU75901