TJEP Draaibare Luchtslangkoppeling 1/4" Male x 1/4" Female draad - 106291

van 
27,19
 voor
20,20 24,44
Levertijd
Verzendkosten: 10,89
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer 
106291

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

TJEP Draaibare Luchtslangkoppeling 1/4" Male x 1/4" Female draad - 106291

TJEP Draaibare Luchtslangkoppeling 1/4" Male x 1/4" Female draad - 106291

Luchtslangkoppeling van hoge kwaliteit!

De TJEP Draaibare Luchtslangkoppeling 1/4" Male x 1/4" Female draad - 106291 is een luchtslangkoppeling van hoge kwaliteit die perfect is voor professioneel gebruik. Deze koppeling is gemaakt door Tjep, een gerenommeerd Deens bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige bevestigingsartikelen voor vakmensen. Met jarenlange ervaring in de industrie, staat Tjep garant voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties.

Deze draaibare luchtslangkoppeling is voorzien van een 1/4" male x 1/4" female draad, waardoor het gemakkelijk te installeren is op uw luchtslangen. De draaibare functie zorgt ervoor dat u de koppeling eenvoudig kunt aanpassen aan de gewenste hoek, waardoor u flexibiliteit hebt tijdens het werken. Of u nu een professional bent die dagelijks met luchtslangen werkt, of een doe-het-zelver die af en toe klussen uitvoert, deze luchtslangkoppeling biedt u de betrouwbaarheid en functionaliteit die u nodig hebt.

Met de TJEP Draaibare Luchtslangkoppeling 1/4" Male x 1/4" Female draad - 106291 kunt u met vertrouwen aan de slag gaan, wetende dat u een product van topkwaliteit in handen heeft. Voeg deze luchtslangkoppeling toe aan uw gereedschapscollectie en ervaar het gemak en de efficiëntie die het biedt bij uw luchttoepassingen. Bestel vandaag nog bij Gereedschappelijk en profiteer van hoogwaardige producten die aan uw behoeften voldoen.

Merkinformatie

Tjep is oorspronkelijk een Deens bedrijf dat diverse bevestigingsartikelen maakt voor de professionele vakman. Inmiddels heeft Tjep al meer dan 45 jaar ervaring en staat het bekend als een merk met een hoge standaard. Gereedschappelijk biedt een breed assortiment aan bevestigingsartikelen van Tjep, zowel tackers en compressors als nagels, nieten en gaspatronen. Daarnaast vind je bij ieder product onder het kopje “direct meebestellen” onmisbare accessoires voor elke machine. Meer koppelingen zijn er te vinden bij overige toebehoren, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten tackers aan. De verbruiksmaetrialen van Tjep passen ook in Paslode, Haubold, Prebena, DeWalt, Makita en Haubold.

Meer Informatie
EAN Code5702551062913
SKU106291