Verrijdbaar onderstel voor REMS Magnum draadsnijmachines 344100

van
419,00
voor
327,95 396,82
Levertijd
GRATIS verzending
  • Het grootste aanbod
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Klantenbeoordeling 9.4 / 10
Artikelnummer
344100

De meestgebruikte betaalmethoden op een rij

Verrijdbaar onderstel voor REMS Magnum draadsnijmachines

Verrijdbaar onderstel voor REMS Magnum en REMS Tornado draadsnijmachines

Verrijdbaar onderstel voor REMS Magnum en REMS Tornado draadsnijmachines. Praktisch bij het veelvuldig verplaatsen van de machine.

REMS Magnum draadsnijmachines
De supermachines tot en met 4”. Perfect ronde en zuivere schroefdraden tot en met 4” door 6 snijmessen. Met universele automatische snijkop, automatisch openend. Bijzonder gemakkelijk aansnijden.

 

Merkinformatie

Waar koop ik een Rems draadsnijmachine? Als officieel dealer van Rems kan Gereedschappelijk je alle machines en toebehoren snel leveren met het beste advies en tegen de juiste prijs. Rems is een groot innovator op het gebied van de installatie techniek. Met hun perstechniek heeft Rems een unieke tool in handen. Het assortiment is erg uitgebreid met de juiste keuringen. Gereedschappelijk beschikt over de juiste kennis en kunde om u uitgebreid te informeren over welke machine of toebehoren je kunt gaan gebruiken op je project.

Gereedschappelijk biedt als officieel dealer alle machines die te leveren zijn door Rems, van pers en buigmachines, tot zaag en tap gereedschap. Daarnaast vind je onder het kopje direct meebestellen de onmisbare accessoires voor elke machine. Meer buisbewerking gereedschap is te vinden onder de categorie Elektrisch Gereedschap, daarnaast bieden we ook diverse andere soorten snijmachines aan.

Vergeet niet je machine aan te melden voor de extra garantie!

 

MB

Meer Informatie
EAN Code4039976041980
SKU344100