Over ons

 

Over ons

Een vraaggesprek met de oprichter van Gereedschappelijk, Michel Kieselstein


Webshop Gereedschappelijk

Gereedschappelijk is gestart in 2007 met de verkoop van professioneel gereedschap via het internet. Ondertussen is Gereedschappelijk actief in Nederland en Belgie. Wat begon als een zolder en garageonderneming is gegroeid naar een bedrijf van serieuze omvang en de Nummer 1 van Nederland en België.


Hoe is Gereedschappelijk begonnen?
Eigenlijk bij toeval, ik ben bij toeval wat gereedschap gaan verkopen via marktplaats en naderhand kwam van het een het ander.
Nu is Gereedschappelijk trotse dealer en verdeler van professioneel gereedschap van vele gerenomeerde merken als Makta, DeWalt, Hitachi Powertools, Metabo, Rems, Brennestuhl, Stanley, Interdynamics, Woodies, Carhartt, Dunlop, Gevavi, Caterpillar, etc.


Hoe zit het met kennis en kunde?
Uiteraard heb ik maar ook mijn collega’s in de loop der jaren vele scholingen gehad bij de verschillende fabrikanten. Door deze scholingen hebben wij direct contact met de service afdelingen en de technische dienst van al deze leveranciers. Hierdoor kunnen wij u altijd met professioneel advies te woord staan.

Waarom zijn jullie zo gek op friet?
Er bestaat gewoon niks lekkerders als een goed gebakken frietje met. Zeker verse friet zijn we erg gek op en proberen dit ook zo veel mogelijk te testen in Nederland en Belgie.


Waarom is Gereedschappelijk vaak goedkoper?
Omdat er groot wordt ingekocht en we dus betere inkoopprijzen kunnen bedingen. Daarnaast ben ik voor eerlijke marges en houden wij zo goed mogelijk de concurrentie in de gaten, dus niet alleen de verschillende webshops maar ook de grote ijzerwarenhandeleren op de hoek.


Hoe zit het met de service en garantie?
De gereedschappen die Gereedschappelijk verkoopt worden altijd geleverd met volledige service en garantie. Omdat wij zelf veel service verwachten van onze leveranciers willen wij dit ook aan onze klanten geven.
Gereedschappelijk is merkdealer van alle grote merken zoals, DeWalt, Makita, Metabo, Rems, Hitachi-Powertools! Alle garanties zijn dus ook zelfs met verlening gewaarborgd door de fabrikant! Lees hier meer.


Hebben alle machines een CE keurmerk?
Alle machines die wij verkopen zijn voorzien van een CE keurmerk. Wij verkopen geen zwarte import uit USA of het Verre Oosten waarop ook geen garantie wordt verleend door de fabrikant.

Zijn jullie echt zo goed en snel als jullie zeggen?
Kijk maar eens bij de reacties, daar staan ondertussen al vele lovende woorden van onze klanten!


Hoe zit dat met die oplichters op de site?
Gereedschappelijk kan vaste bestaande klanten op rekening leveren. Die betalen na ontvangst van de bestelling per overschrijving. Daarbij leg ik mijn vertrouwen bij de klant. Als deze klant verzuimt aan zijn betalingsverplichting te voldoen, nadat hij verschillende malen hieraan is herinnerd, dan krijgt deze "klant" zijn eigen podium. Daarbij kan ik je verzekeren dat google deze "klant" snel vindt. Dat geldt alleen in het ergste geval en heeft de deurwaarder zich al bij hem gemeld.

Wij zijn gek van gereedschap, we werken er graag mee maar volgen zeker alle nieuwste snufjes en trainingen!

Met vriendelijke groet,
Gereedschappelijk.nl, Dendermondestraat 44, 2018 Antwerpen
KvK Enschede: 08115431, BTW Nummer: NL812343438B01
Tel: 02 588 78 97
info@gereedschappelijk.nl

 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.