Over ons

 

Over ons


Hoe lang bestaat de Webshop Gereedschappelijk eigenlijk al?

Gereedschappelijk is gestart in 2007 met de verkoop van professioneel gereedschap via het internet. Ondertussen is Gereedschappelijk actief in Nederland en Belgie. Wat begon als een zolder- en garageonderneming is uitgegroeid tot een bedrijf van serieuze omvang met een zeer toegewijd team vakmannen en vakvrouwen.

Hoe is Gereedschappelijk ontstaan dan?
Eigenlijk bij toeval! ik ben wat overtollig gereedschap gaan verkopen via Marktplaats.nl en merkte dat de vraag groot was en het online aanbod niet Zo kwam al gauw van het een het ander.
Nu is Gereedschappelijk trotse dealer en verdeler van professioneel gereedschap van vele gerenomeerde merken als Makita, DeWalt, HiKOKI, Hitachi, Metabo, Rems, Bosch Blauw, Festool, Brennenstuhl, Stanley, Interdynamics, Woodies, Carhartt, Dunlop, Gevavi, Caterpillar, etc.

Hoe zit het met kennis en kunde?
Het hele team, van marketing tot customer service, volgt verplicht een aantal trainingen bij de verschillende fabrikanten. Door deze continue scholingen hebben wij accurate kennis, maar ook direct contact met de personen op de verschillende service-afdelingen en de technische diensten van onze leveranciers. Zo hebben we altijd de beste oplossing voor de juiste prijs voor onze klanten paraat en kunnen we onze klanten Hierdoor kunnen wij u altijd met professioneel advies te woord staan.

Waarom zijn jullie zo gek op friet?
Er bestaat gewoon niks lekkerders als een goed gebakken frietje met. Zeker op verse friet zijn we enorm gek. Dit proberen we dan ook uit op de meest uiteenlopende plekken in Nederland en Belgie.

Waarom is Gereedschappelijk vaak goedkoper?
Omdat er groot wordt ingekocht en we dus betere inkoopprijzen kunnen bedingen. Daarnaast ben ik voor eerlijke marges en houden wij zo goed mogelijk de concurrentie in de gaten, dus niet alleen de verschillende webshops maar ook de grote ijzerwarenhandelaren op de hoek.

Hoe zit het met de service en garantie?
De gereedschappen die Gereedschappelijk verkoopt worden altijd geleverd met volledige service en garantie. Omdat wij zelf veel service verwachten van onze leveranciers willen wij dit ook aan onze klanten geven.
Gereedschappelijk is merkdealer van alle grote merken zoals, DeWalt, Makita, Metabo, Rems, Hitachi-Powertools! Alle garanties zijn dus ook zelfs met verlening gewaarborgd door de fabrikant! Lees hier meer.

Hebben alle machines een CE keurmerk?
Alle machines die wij verkopen zijn voorzien van een CE keurmerk. Wij verkopen geen zwarte import uit USA of het Verre Oosten met bijvoorbeeld verloopstekkers. Op deze machines wordt geen garantie verleend door de fabrikant. Bovendien zijn zulke machines niet gekeurd voor Europees gebruik.

Zijn jullie echt zo goed en snel als jullie zeggen?
Check onze reviews maar eens op Trustpilot of Google. Daar schrijven onze klanten hun ervaringen, dus oordeel zelf! Op de hoge score zijn we overigens apetrots. Want daar werk ik met mijn hele team elke dag keihard aan!

Met vriendelijke groet,
Gereedschappelijk.be, Dendermondestraat 44, 2018 Antwerpen
KvK Arnhem (NL): 10044499, BTW Nummer: NL807346779B01
Tel: 02 588 78 97
[email protected]

 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.