Accu Bouwradio

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 100

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 100

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Accu Bouwradio

Elke hobbyschuur, klusbus of bouwkeet is ervan voorzien: een radio om je favoriete zender af te spelen. En zeg nou zelf, het is wel heel stil als je aan het werken of klussen bent zonder een lekker deuntje. Beter nog: kijk eens naar een robuuste radio op accu (die ook op snoer kan) die tegen een stootje kan. Er is volop keuze. Elk A-merk dat accu gereedschap aanbiedt, heeft ook meerdere radio's in het assortiment.

Muziek!

De nieuwste radio's van Bosch, Makita, DeWALT en PerfectPro zijn klaar voor Spotify en andere muziekstreamers. Als de muziek van de radiostations eens tegenvalt, kan via Bluetooth je eigen muziek worden gestreamd vanaf je smartphone. Maar voor het zover is, heb je een eindeloze keuze uit ruisloos te ontvangen zenders met digitale ontvangst via DAB+, de nieuwe standaard in ontvangst van al je favoriete radiozenders. 

Wel of geen accu?

Natuurlijk kies je een voor bouwradio met de mogelijkheid om op accu af te spelen. De reden om een accubouwradio te verkiezen boven een bouwradio op 230 volt is simpel! Een bouwradio met de mogelijkheid om op accu of oplaadbare batterijen af te spelen, kun je overal gebruiken zonder te hoeven zoeken naar een stopcontact of de haspel van jezelf of je collega. Koop je een bouwradio van hetzelfde merk als je accu gereedschap? Dan is het (afhankelijk van het model dat je kiest) mogelijk om je eigen Li-Ion accu's te gebruiken.

Accu

Helaas hebben accu's niet het eeuwige leven, op een gegeven moment laden ze niet meer ver genoeg op om een bevredigend resultaat te bieden, daarom levert Gereedschappelijk ook accu's en de bijbehorende acculaders. Zo kun je altijd door blijven werken met je favoriete muziekje op de achtergrond.

Merken

Wij leveren de nieuwste modellen accu bouwradio's van o.a. de gereedschapmerken Hitachi, Makita, Bosch en DeWALT. Ben je echter niet afhankelijk van een gereedschapmerk (of de accu's daarvan) dan adviseren wij PerfectPro. Zij leveren een geweldige range radio's en bluetooth-speakers van klein tot groot voor kantoor, keet en bouwplaats. De radio's van PerfectPro zijn leverbaar op 230-240 Volt, accu's en/of oplaadbare batterijen.