Accu Bouwradio

Accu bouwradio kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Accu bouwradio uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Accu bouwradio, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Accu bouwradio het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Accu bouwradio.
  • Alle A-merken Bosch, Makita, DeWALT, HiKOKI, Metabo leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Accu bouwradio en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 113

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Accu Bouwradio

Hij is te vinden in elke hobbyschuur, bouwterrein en keet: de bouwradio. Logisch ook, want het wordt wel heel stil als je tijdens het klussen of werken niet eens een lekker deuntje kan opzetten. Bij Gereedschappelijk bieden we radio’s uit een ruim assortiment, zodat er voor elk wat wils tussen zit, of u nou een bouwradio op accu of netstroom wilt kopen.

Door het ruime assortiment hebben wij van elk merk meerde radio’s, zodat u uw favoriete merk kunt kopen met een grote kans dat u ook een radio kunt kopen met de functies die u nodig heeft. Zo bestaat er een Bosch bouwradio op accu maar ook op netstroom. Al deze accu’s worden aangeboden tegen de scherpe prijzen.

Muziek!

Bent u een beetje uitgekeken op de liedjes van uw favoriete radiozender of wilt u een keer uw eigen muziek uitkiezen? Dan biedt de nieuwste Makita bouwradio, DeWalt bouwradio, Hitachi bouwradio of Metabo bouwradio ook de optie voor een Bluetooth of AUX verbinding.

Bent u nog niet uitgekeken op uw favoriete radiozender? Dan kunt u deze beluisteren in de beste kwaliteit met een digitale ontvangst via DAB+, de nieuwe standaard voor het luisteren naar de radio.

Accu

Als het kan is het altijd fijner om een bouwradio met accu te kopen, simpelweg omdat dit u meer mogelijkheden geeft. Met een accu bent u ook niet meer opzoek naar een stopcontact, zodat u altijd en overal uw favoriete deuntjes kunt afspelen. Heb je een bouwradio gekocht die van het zelfde merk is als uw accu gereedschap? Dan is er, afhankelijk van het model dat je hebt gekocht, de mogelijkheid om je eigen Li-Ion accu’s te gebruiken.

Houdt er wel rekening mee dat accu’s niet oneindig lang meegaan. Naar een tijdje kan de prestatie verminderen omdat ze niet meer genoeg op kunnen laden. Daarom leveren wij bij Gereedschappelijk ook al uw benodigde accu’s en bijbehorende laders, zodat uw altijd uw muziek kan blijven luisteren en nooit meer in stilte hoeft te klussen en/of werken!

Merken

Gereedschappelijk biedt bouwradio’s aan van de volgende gerenommeerde A-merken:

Hulp of advies?

Zoals u ziet bieden we bij Gereedschappelijk assortiment aan bouwradio’s, waardoor u straks misschien door de bomen het bos niet meer kan zien of misschien kunt u niet kiezen tussen de verschillende Festool bouwradio’s.  De medewerkers van Gereedschappelijk staan klaar om u te helpen.

Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van bijvoorbeeld de nieuwste PERFECTPRO bouwradio, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!