Terrasheater

Terrasheater kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Terrasheater uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Terrasheater, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Terrasheater het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Terrasheater.
  • Alle A-merken Eurom, Makita, DeWALT, HiKOKI, Stihl leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Terrasheater en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 49

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een heater?

Een heater is een verwarmingsapparaat dat elektriciteit of gas omzet in warmte. Een heater, ook wel een terrasheater genoemd, is dus bedoeld om een bepaald stuk van bijvoorbeeld uw tuin van extra warmte te voorzien, maar een heater kan ook prima in de bouw gebruikt worden. Het grote voordeel van heaters is dat ze snel warmte genereren en makkelijk in gebruik zijn. Heaters komen in verschillende soorten en maten voor en daarom zullen wij de meest voorkomende heaters: terrasheaters (terrasverwarming, parasol heaters en partytent heaters), voor u uitlichten.

Terrasheaters

Terrasheaters of heaters voor buiten, zijn bedoeld om uw terras van een aangename temperatuur te voorzien op koele zomeravonden. Wanneer de temperatuur in de avond afneemt, schakelt u de heater in en vervolgens kunt u nog uren heerlijk buiten blijven zitten zonder het koud te krijgen. Een terrasheater kan er dus voor zorgen dat u nog langer van uw gezelschap en tuin kan genieten in de mooie zomermaanden én wellicht in het najaar. Bent u een café eigenaar? Dan zijn terrasheaters de ideale oplossing voor de koele zomeravonden, om gasten nog wat langer te laten genieten van uw terras, heerlijke drankjes en versnaperingen.

Terrasheater kopen?

Wij verkopen verschillende soorten terrasheaters: van relatief kleine heaters die u boven uw terras bevestigt tot staande terrasverwarmingen die u bij uw terras zet en na gebruik weer kunt opbergen. De terrasheaters bevinden zich dus altijd op dezelfde plek, terwijl de staande terrasverwarmingen makkelijk verplaatsbaar zijn.

Naast het verkopen van terrasheaters, verkopen wij ook partytent heaters, die veel op terrasheaters lijken. Een partytent heater is bedoeld om in een partytent op te hangen, zodat de temperatuur in uw partytent altijd aangenaam is. Met een partytent heaterkunt u zelfs midden in de winter een gezellig feest in uw tuin organiseren. Sinds kort verkopen we overigens ook parasol heaters voor in uw parasol.

Bouwkachel

Een kachel is een heater die uitermate geschikt is om uw huis of werkplek tijdens de koude maanden te verwarmen. De bouwkachel is zeer geschikt voor de bouw, omdat een kachel makkelijk te verplaatsen is, tegen een stootje kan en overal geplaatst kan worden. Uiteraard zijn er ook kachels voor in huis, zoals de petroleumkachel. Petroleumkachels werken op gezuiverde petroleum en zijn na dertig seconden al op temperatuur, waardoor u snel profijt heeft van de kachel en ook nog eens uw huis op een energiezuinige wijze van warmte voorziet.

Heaters kopen?

Wij verkopen alleen heaters van de volgende gerenommeerde merken: Eurom heater en Kelfort heater.

Wilt u hulp of heeft u advies nodig bij het kopen van een terrasheater?

De keuze uit terrasheaters en heaters is natuurlijk enorm bij Gereedschappelijk, waardoor wij altijd wel een geschikte heater voor u op voorraad hebben. Het kan zijn dat u graag hulp wilt bij het vinden van de geschikte terrasheater. In dit geval kunt u gerust contact met ons opnemen.  Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en worden geregeld geïnformeerd over noviteiten. Zo zijn wij altijd perfect op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom heaters.

Als u een vraag heeft stel deze dan via de mail of tijdens openingstijden via de chat, WhatsApp of per telefoon (02 4010595). Zie hier onze contactinformatie.