Arbortech

Wat is Arbortech?

Arbortech is, evenals AirBo en Speedywire, een merk van het succesvolle bedrijf Klop Innovations BV. Waar AirBo zich focust op verschillende stofzuigers, heeft Arbortech een andere specialisatie. Arbortech staat namelijk bekend om zijn frezen, schuren, zagen en overige accessoires. Naast de accessoires heeft Arbortech een zeer bekende multizaag in het assortiment: de Arbortech as170. Samen met de zaag verkoopt Gereedschappelijk ook Arbortech as170 onderdelen. Voor de verschillende Arbortech frezen, schuren en zagen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de overige Arbortech toebehoren kunt u allemaal in ons assortiment vinden.

Gereedschappelijk is immers een van de grootste Arbortech dealers!

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het merk Arbortech

Arbortech is een succesvolle merk verdeeld door Klop Innovations BV. Arbortech is in staat om aan de constant veranderende vraag van de klant te voldoen. Door slimme innovatie en gebruiksvriendelijke producten, heeft Arbor tech een hoge status in onder andere de bouwsector. Naast het gereedschap, staat Arbor tech ook bekend om zijn uitstekende onderdelen en accessoires. Gereedschappelijk is trots om een van de grootste Arbortech dealers in zowel België als Nederland te mogen zijn.

Arbortech assortiment

Gereedschappelijk heeft een breed scala aan Arbortech producten. De verschillende Arbortech producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U kunt bij Gereedschappelijk onder andere de Arbortech as170 en verschillende Arbortech toebehoren aanschaffen.

Arbortech as170

De Arbortech as170 heeft een revolutie in de zaag sector teweeg gebracht. De Arbortech as170 alleszaag is ideaal voor voegen en om stukken uit steen te zagen. Dankzij een unieke zaagbeweging van twee voorwaarts gerichte hardmetaal zaagbladen, is het met deze Arbortech zaag mogelijk om zaagwerkzaamheden te verrichten die tot nu toe onmogelijk waren. Sleuven in muren maken of gevels uittanden is ideaal met de Arbortech as170. De Arbortech as170 is uniek in zijn soort. Naast de zaag zijn er ook verschillende Arbortech as170 onderdelen. Arbortech heeft zich geliefd gemaakt met deze zaagmachine bij zowel de professional als de fanatieke doe-het-zelver.

Arbortech toebehoren

De Arbortech toebehoren bestaan uit onder andere frezen, slijpschijven en zaagbladen. Ook een kunststof of rubberen knelring kunt u van Arbortech kopen. Naast de Arbortech accessoires en verbruiksartikelen, zijn er ook Arbortech as170 onderdelen. Evenals het gereedschap van de Arbortech, zijn de Arbortech toebehoren van hoogstaande kwaliteit.

Waarom Arbortech producten?

Met Arbortech bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Tevens zijn de Arbortech prijzen relatief laag, helemaal als u ziet wat u ervoor terugkrijgt! Veilige, sterke, gebruiksvriendelijke producten met een lange levensduur: Arbortech producten voldoen aan alle eisen die u aan een product kunt stellen. Arbortech producten zijn ideaal voor uw klus!

Wilt u een Arbortech product kopen?

Wilt u Arbortech as170 onderdelen kopen? Een Arbortech zaagblad? Of andere Arbortech onderdelen? Dan bent u bij Gereedschappelijk aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan Arbortech producten, is Gereedschappelijk een van de grootste Arbortech dealers. Heeft u, ondanks de informatie op onze site, nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt tijdens openingstijden bellen naar 02 588 7897. Verder kunt u ons WhatsApp-en (00316 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected]