Ledino

Ledino

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ledino LED

Ledino is al enige jaren op de markt met haar LED bouwlampen. Ledino is een merk van Philips geweest welke zich naderhand zelfstandig heeft gemaakt. Veel mensen zeggen nog Ledino Phillips als ze simpelweg over Ledino praten. De Ledino lamp wordt bedacht en ontwikkeld in Europa, hoofdzakelijk in Duitsland, en is een zeer goede maar ook prijstechnische erg betaalbare bouwlamp. Wie een bouwlamp zoekt die altijd betrouwbaar is en niet voor een gat in je portomonnee zorgt. LED bouwlampen zijn altijd zuiniger dan normale bouwlampen. Ledino zorgt er door innovatie voor dat de Ledino lamp steeds minder stroom verbruikt. 

Door het gebruik van LED technologie is het mogelijk met een laag stroomverbruik een zeer goede en duidelijke verlichting te krijgen op je werkplaats, bouw of schuur. Het andere voordeel van de LED lamp is dat deze niet zo heel erg heet wordt bij gebruik.

Ledino LED lampen

Phillips Ledino maakt LED lampen op verschillende stroomsterktes:

  • - 2,2 Ah
  • - 5,2 Ah
  • - 6,6 Ah
  • - 8,8 Ah
  • - 10,4 Ah

Door de grote verscheidenheid aan stroomsterktes zul je altijd je juiste Ledino lamp vinden. Gereedschappelijk is een van de eerste Ledino dealers in Nederland. Ledino heeft al voor vele innovaties en aanpassingen gezorgd. De Duitste Phillips spin-off, Ledino, heeft een innovatieve visie. Naast LED Lampen produceert Ledino ook onder andere:

Ledino outdoor lampen zijn dus ook beschikbaar, voor in de tuin of op de bouwplaats. Ledino kopen is prijstechnisch zeer gunstig. Phillips Ledino lampen zijn zeer energiezuinig, en dat voor een gunstige prijs. Phillips Ledino lampen zijn erg populair, zowel onder de professional als onder de klusser. De innovatieve geest van Phillips zorgt ervoor dat Ledino ook door blijft groeien. Phillips Ledino is gemaakt voor de toekomst. Zeker de snoerloze Ledino lampen met inverwisselbare accu's gooien hoge ogen in gebruik en gebruiksgemak. Doordat Ledino hoge capaiciteits accu's uitlevert bij haar lampen, kan je erg lang je bouwplaats verlichten zonder dat je heen en weer hoeft te rennen met accu's en kabels. Ledino heeft aan alles gedacht om haar producten gebruikersvriendelijker te maken. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over Ledino? Neem dan contact met ons op!

  • - NL: 053-8508424
  • - BE: 02 4010 595
  • - Mail: info@gereedschappelijk.nl