Kapro

Wat is Kapro?

Het bedrijf Kapro is een wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van allerlei soorten handgereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. In 1974 Is het bedrijf Kapro tot stand gekomen en sinds 1990 draagt het bedrijf daadwerkelijk de naam Kapro. Het hoofdkantoor van Kapro is gevestigd in Kibbutz Kandarim, dit ligt in het noorden van Israël. Het bedrijf Kapro is de enige Israëlische producent van waterpassen en ander meetgereedschap. Kapro biedt u een groot assortiment aan meetgereedschap aan, vooral op het gebied van allerlei soorten waterpassen. De waterpas is de specialiteit van Kapro en deze zijn voorzien van een LCD scherm waar zeer nauwkeurige metingen mee kunnen worden gedaan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kapro

Het bedrijf Kapro werd in 1974 opgericht en in 1990 kreeg het de naam Kapro, dit is een afkorting van Kadarim Products. Sinds die tijd heeft Kapro een reputatie opgebouwd als meest vernieuwende fabrikant in deze branche. Het merk Kapro staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, uitmuntende service, toegevoegde waarde en moderne industriële vormgeving.

Kapro Industries Ltd is een wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van handgereedschap voor de professionals én doe-het-zelvers. Het bedrijf concentreert zich voornamelijk op waterpassen, laser niveaus en lay-out- en markeer hulpmiddelen. Kapro is het geregistreerde handelsmerk van Kapro Industries en zijn dochterondernemingen ‘Kapro Tools Inc.’ in de VS en ‘Kapro Chine Ltd.’ in China. Kapro zelf heeft het hoofdkantoor gevestigd in Kibbutz Kadarim. Het bedrijf is de enige Israëlische producent van waterpassen en ander meetgereedschap.

Kapro producten

Ondanks het grote assortiment dat Kapro aanbiedt, is de waterpas toch echt de specialiteit van het bedrijf. Vandaar dat wij bij Gereedschappelijk verscheidene Kapro waterpassen aanbieden op onze website.

Digitale Kapro waterpassen

Digitale Kapro waterpassen zijn voorzien van een LCD scherm waarop u digitaal de waarde van de gemeten hoek kunt aflezen op 0,1º nauwkeurig. Het grootste voordeel van een digitale waterpas is duidelijk, namelijk dat het mogelijk is om een zeer nauwkeurige meting te doen.  Nauwkeuriger dan u op het blote oog ooit zou kunnen doen! Gereedschappelijk biedt dan ook een ruim assortiment aan!

Twee goedlopende en populaire waterpassen uit het assortiment van Kapro meetgereedschap zijn de ‘Kapro Super Plumb Site waterpas 45cm 950’ en de ‘Kapro 820 Supercast waterpas 80cm 820-81’. Dit is professioneel gereedschap voor iedere vakman of doe-het-zelver, dat Gereedschappelijk met trots aan u aanbiedt.

Online dealer van Kapro

De producten van Kapro zijn wereldwijd te koop. Gelukkig is Gereedschappelijk al geruime tijd de online verkoper en dealer van Kapro producten zoals meetgereedschappen. Wij kunnen u snel, gemakkelijk en met het juiste advies voorzien van alle Kapro producten die op onze website aangeboden worden.

Wilt u advies bij het kopen van uw Kapro waterpas?

De keuze bij Gereedschappelijk is natuurlijk enorm. Het kan daarom zijn dat u niet precies weet welke waterpas van Kapro u het beste kunt kopen. Dan helpen de medewerkers van Gereedschappelijk u natuurlijk graag! Al onze productspecialisten gaan geregeld op training bij Kapro en laten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van verschillende soorten meetgereedschappen van het merk Kapro, maar weten we ook precies wat voor u het meest geschikt is!

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen zijn of ondervindt u problemen met het bestellen of kiezen van uw Kapro producten? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 4010 595 of stuur een WhatsApp bericht naar nummer 06 15223400. Mailen kan ook altijd: info@gereedschappelijk.