Buckler Boots

Wat is Buckler Boots?

Buckler Boots is een van oorsprong Schots bedrijf dat verschillende werkschoenen produceert. Naast werkschoenen heeft Buckler Boots nog een klein assortiment aan werkkleding. Buckler Boots heeft al jarenlang ervaring in zijn branche en is zodoende een van de beste producenten geworden. Met bekendheid verspreid over heel Europa, heeft Buckler Boots inmiddels al ontzettend veel verschillende werkschoenen verkocht. Door de hoogstaande kwaliteit en lange levensduur, wordt elke vakman blij van de Buckler Boots werkschoenen. Gereedschappelijk is een van de gerenommeerde Buckler Boots dealers. U kunt bij ons terecht voor een breed Buckler Boots assortiment. Zo kunt u Buckler schoenen kopen, Buckler werklaarzen kopen en terecht voor allerlei informatie over Buckler Boots.

Gereedschappelijk, een van de beste Buckler laarzen verkooppunten!

Producten 1-24 van 46

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Buckler Boots, Buckler werkschoenen & Buckler werklaarzen kopen! 

Buckler Bootsis in 1997 opgericht in Schotland door twee Schotten. Buckler Boots is ontstaan, omdat er destijds vele tekortkomingen waren in werkschoenen: loslatende zolen, schoenen waarin men koude voeten kreeg, oncomfortabele schoenen. Buckler Boots heeft hier met zijn werkschoenen verandering ingebracht. Kwaliteit, comfort en duurzaamheid: de Buckler Boots zijn niet voor niets erg gewild. Naast dat de Bucklers Boots voldoen aan alle eisen die u kunt stellen aan een werkschoen, zijn ze ook nog erg stijlvol. Buckler Boots heeft met zijn werkschoenen heel Europa veroverd. Anno 2019 handelt Buckler Boots, met een vestiging in Nederland, door heel Europa. Gereedschappelijk is met trots een van de Buckler Boots dealers.

Wat maakt Buckler Boots zo speciaal?

Buckler Boots blijft zich ontwikkelen en innoveren op het gebied van werkschoenen. De Buckler Boots worden constant aangepast aan de wensen van de klant. Door deze manier van werken, is de Buckler Boots altijd duurzaam, comfort, veilig en kwalitatief goed. Ook het design van de Buckler Boots volgt de nieuwste mode. De Buckler Boots heeft alles wat u zoekt in een werkschoen.

Welke soorten Buckler Boots zijn er?

Er zijn verschillende soorten Buckler Boots: Buckler werkschoenen, Buckler werklaarzen en Buckler instappers. Ook heeft Buckler Boots verschillende lijnen waaronder de  Bucky Viz, Buckshot en Buckboots S5. Buckler Boots zijn allemaal gemaakt van stevig, maar goed ademend leer waardoor het zowel in de zomer als winter comfortabel is. U kunt bij alle verschillende Buckler Boots kiezen tussen safety Buckler Boots of non safety Buckler boots. Een groot deel van de Buckler schoenen heeft een stalen neus en stalen zool; de safety Buckler Boots.  Voor de mensen die geen stalen neus nodig hebben, is er ook een selectie van Buckler schoenen zonder stalen neus; de non safety Buckler Boots. Naast de variatie in neuzen, kunt u ook kiezen tussen een Buckler instapper of veterschoen. De elastische onderdelen van de Buckler Boots instappers zijn gemaakt van een stevig neopreen, dat zorgt dat ook dit deel van de Bucklers Boots erg lang meegaat. Wij zijn een van de Buckler laarzen verkooppunten, ook verkopen wij allerlei andere soorten Buckler Boots!

Buckler Boots Buckz Viz de nieuwe lijn van Buckler Boots

Buckler Boots heeft ook een gloednieuwe lijn genaamd Buckz Viz. Voor de Bucky Viz lijn kunt u bij ons ook terecht. De Buckler Boots Buckz Viz  is een lijn met werkschoenen die zichtbaarheid, veiligheid en comfort combineren in één schoen. Alle modellen in de Buckler Boots Buckz Viz lijn, zijn zowel in geel als oranje te verkrijgen. Naast de looks voldoen alle schoenen aan de S3 HRO SRC veiligheidsnormering. Door de Buckler Boots Buckz Viz aan te schaffen, vergroot u uw zichtbaarheid en verkleint u de kansen op een ongeval!

Buckler werklaarzen of Buckler laarzen

Naast de verschillende Buckler instappers en veterschoenen, zijn er ook Buckler laarzen. De Buckler werklaarzen hebben een robuust en stoer uiterlijk. Net zoals alle andere werkschoenen, zijn de Buckler werklaarzen voorzien van sterke rubberen anti slip zolen. Naast comfort en duurzaamheid zijn de Buckler laarzen ook waterdicht en leveren ze koude isolatie tot -17 ͒C. Al met al een ideale werklaars.

Buckler Boots schoenmaten

Als u al zeker weet wat uw maat is kunt u uw Buckler Boots  natuurlijk direct bestellen. Als u uw maat nog niet weet, kunt u op de volgende manier uw Buckler Boots maat meten:

 

Schoenmaat opmeten

Zet uw voeten (met sok of panty) op een stuk papier en teken de omtrek af. Nu neemt u de afbeelding van de grootste voet en meet hier de afstand van het puntje van de grote teen (A) tot de hiel (B). Dat is uw voetlengte in centimeter. In de tabel vindt u vervolgens welke schoenmaat daarbij hoort. 
Buckler Boots veiligheidshandschoenen en werkbroeken

Voor veiligheidshandschoenen en werkbroeken kunt u bij Buckler Boots ook terecht. Buckler werkschoenen en Buckler werklaarzen mogen dan wel hun specialiteit zijn, maar ook de handschoenen en broeken hebben de kwaliteit die u van Buckler Boots kunt verwachten.

Wilt u Buckler Boots kopen, Buckler schoenen kopen of Buckler werklaarzen kopen?

Gereedschappelijk is een van de grootste Buckler Boots dealers. Bij Gereedschappelijk kan er door de scherpe prijzen, eigenlijk altijd over een Buckler Boots aanbieding worden gesproken. Naast ons uitgebreide Buckler assortiment, kunnen wij u ook van uitgebreide informatie voorzien. Voor al uw vragen betreffende Buckler Boots of andere producten, kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ons tijdens openingstijden bereiken via 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (00316 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected].