Makita

Wat is Makita? 

Makita dat is professioneel gereedschap en al meer dan 100 jaar producent powertools en toebehoren voor bouw en industrie. Al meer dan 100 jaar zijn er dus mensen die Makita kopen. Makita is een van de eerste fabrikanten die met de accu schroefboormachine op de markt kwam, iedereen kent het model wel met de 'wereldberoemde' staafaccu, en iedereen die Makita handgereedschap in zijn handen heeft gehad, weet hoe het voelt. Tot op de dag van vandaag worden deze Makita accu's voor deze schroefmachine verkocht. Op het gebied van accu-techniek in professioneel gereedschap is Makita met afstand marktleider in Nederland en België. Ondertussen zijn er meer dan 270 Makita machines en apparaten die werken op een 18 Volt accu.

Makita is bekend om zijn:

Daarnaast heeft Makita een uitgebreide serie slagmoersleutels, slagschroevendraaiers en momentsleutels. De nieuwste lijn accu tuinmachines is een van de beste in de markt en past op de standaard 18 Volt li-ion accu!

Makita denkt overal aan, Gereedschappelijk is trots om officieel Makita dealer te zijn. 

Producten 1-24 van 5079

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Makita

Makita is een voor iedereen bekend bedrijf. Iedereen heeft wel een stuk gereedschap van Makita thuis liggen of kent iemand die dat heeft, maar Makita maakt niet alleen gereedschap voor de doe-het-zelf-er. Makita is al meer dan 100 jaar producent en leverancier van professioneel gereedschap voor de bouw en industrie, voor de echte professional dus!

Producten

Makita produceert elektrisch gereedschap zoals bijvoorbeeld schaafmachines, boor- en schroef-machines, zaagmachines, en freesmachines. Met een assortiment van meer dan 2000 kwaliteitsmachines is Makita een van de grootste leveranciers van gereedschap ter wereld. Makita machines zijn dan ook erg geliefd onder vakmannen.

Garantie

Op alle Makita machines zit drie jaar garantie. Dit toont het vertrouwen dat Makita in de kwaliteit van zijn machines heeft. Je moet echter het gereedschap wel registreren op de website van Makita. Dit moet binnen 4 weken na aanschaf van het product worden gedaan. Via de onderstaande site gaat dat heel gemakkelijk.

Makita, da's professioneel Gereedschap

Geschiedenis

Makita is een internationaal bedrijf dat in maart 1915 is opgericht door meneer Mosaburo Makita in Anjo, Japan, waar nu nog steeds het Makita hoofdkantoor gevestigd is. Makita begon destijds met de verkoop en reparatie van belichtingsapparatuur, motoren en transformators. In 1969 introduceerden ze de 6500D batterij-aangedreven boor. Dit was het allereerste oplaadbare gereedschap ooit. Tot op de dag van vandaag worden de accu's van deze machine nog steeds verkocht. Sindsdien is Makita niet meer gestopt met innoveren en vandaag de dag zijn ze nog steeds leidend in het veld.

Innovatie

Makita heeft veel innovatieve projecten, waarvan wij van Gereedschappelijk, altijd zeer goed op de hoogte zijn. Op het gebied van accu-techniek in professioneel gereedschap zijn ze met afstand marktleider in Nederland en België, maar ook wereldwijd zijn ze een zeer grote speler. Ondertussen zijn er meer dan 80 machines en apparaten die werken op een 18 Volt accu.

De laatste jaren zijn er vele verschuivingen geweest op het gebied van accu-gereedschap. Zo waren in het verleden de 12 volt en 14,4 volt accu-boormachines de meest gangbare machines. Dit is nu zeer snel veranderd met de hele 18 Volt range. Denk bijvoorbeeld aan de 2x18 Volt, dus 36 Volt range. De nieuwe lichtgewicht 10,8 Volt lijn ligt super in de hand, maar is toch zeer krachtig.

Deze wereldspeler maakt bovendien naast boormachines in deze lijnen ook bijvoorbeeld:

  • - Momentsleutels
  • - Glassnijders
  • - Afkortzagen
  • - Sds plus boorhamers
  • - Cirkelzagen
  • - Reciprozaag machines

Ook het 220 Volt assortiment van onze Japanse vrienden bevat zeer veel standaard machines, maar ook specialistische machines. Denk hierbij aan afkortzagen, slagmoersleutels tot wel 1000 NM, professionele breekhamers, radio's en freesmachines.

Nieuw voor Makita is dat ze zich nu ook richten op de schoonmaak- en reinigingsbranche, met de stofzuigers op accu en op stroom. Zeker de conventionele en ruggedragen stofzuigers op accu zijn zeer praktisch en makkelijk te gebruiken. Uiteraard werken de stofzuigers en afzuigsystemen ook perfect in combinatie met de professionele machines. Ook daarin heeft men een hele range met TNO gecertificeerde producten. Kijk daarvoor op onze speciale TNO pagina.

Overnames

Enige jaren geleden hebben ze het Duitse Dolmar overgenomen en zo hun positie met betrekking tot tuingereedschap erg versterkt. Naast de eigen generatoren om stroom op te wekken, heeft de club uit Eindhoven heel wat tuinmachines aan het assortiment toe kunnen voegen:

  • - Grasmaaiers
  • - Heggenscharen
  • - Kettingzagen
  • - Motordoorslijpers

 Overzicht

Zoals u ziet levert Makita zeer professioneel gereedschap, waar vele ZZP'ers, timmermannen, installateurs en andere vakmannen uit de bouw dagelijks met vertrouwen mee werken. Ook in de industrie is de vraag naar dit gereedschap steeds groter, vanwege de goede en betrouwbare kwaliteit voor de juiste prijs!

Makita kopen?

Gereedschappelijk is trots Makita dealer, waardoor jij als eindgebruiker volledig meeprofiteert van alle speciale acties, maar ook recht hebt op de verlengde garanties en andere bijzondere privileges die alleen de Makita dealers hebben! Daarnaast heeft Gereedschappelijk ook de contacten met de bedrijven in het buitenland en daarmee toegang tot vele andere machines die (nog) niet bij ons verkrijgbaar zijn.

Kijk ook eens op de website van Makita: http://makita.be//