Hitachi Powertools

Hitachi Powertools

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 930

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 930

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Hitachi

Hitachi is een dochtermaatschappij van het bekende Hitachi-concern, een van de grootste elektroconcerns van de wereld: 38 maatschappijen, 390 vestigingen en rond 325.000 medewerkers.

Al ruim 50 jaar vervaardigt Hitachi Koki elektrische gereedschappen.Deze worden door ca. 2500 medewerkers, in vijf moderne fabrieken geproduceerd. Hitachi heeft in Japan een marktaandeel van meer dan 40%.

De eerste Hitachi machine wordt in 1966 al geleverd in Nederland. Daarna in 1976 is Hitachi met zijn professioneel gereedschap gevestigd in Europa. Het kantoor van Hitachi Powertools Nederland is gevestigd in Nieuwegein. Van daaruit wordt ook het Belgische kantoor aangestuurd welke gevestigd is in Wemmel bij Brussel.

In 2016 heeft Hitachi Powertools het merk Metabo gekocht om samen betere producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. In 2017 is het hele concern verkocht aan een investeringsmaatschappij in Amerika (KKR). Hierdoor gaan de Powertools van Hitachi een nog grote push naar voren krijgen op het gebied van kwaliteit, marketing en prijsstelling.

Ontwikkeling en innovatie

Door goed te luisteren naar de eindgebruiker en haar dealers en dat weer terug te koppelen naar de R&D afdeling van Hitachi Koki in Japan, weet Hitachi altijd de juiste machines te produceren en te ontwikkelen. De nieuwste technologieën zorgen dat die informatie vrijwel direct wordt verwerkt in de noviteiten die Hitachi op de markt brengt. Hoe klein of hoe groot die veranderingen ook zijn, ze zijn telkens afgestemd op de dagelijks veranderende wensen van de vakman. En op de basiseigenschappen die elke Hitachi machine in zich heeft: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur. Constante uitbreiding van het assortiment zorgt dat de vakman elke klus aankan met een betrouwbare Hitachi en dat nieuwe markten worden betreden zoals de groenmarkt met het motoraangedreven Outdoor Power Equipment.

Producten

Hitachi powertools produceert gereedschap dat buitengewoon ergonomisch, praktisch en specialistisch,is en bovendien over een spectaculair uiterlijk beschikt  
producten zoals boorhamerscirkelzagen, oplaadbare lampen, heggenscharen, en kleding behoren tot het assortiment van Hitachi powertools.

De producten behoren tot de absolute AAA klasse en worden hoofdzakelijk door professionele klussers, bouw en industrie gebruikt. Tal van innovaties zijn afkomstig van het Hitachi concern. Zijn het niet de innovaties van HItachi dan doet men er alles aan om de beste machine in haar klasse te meken en te leveren.

Zo zijn de haakse slijper, slagmoersleutels, slag schroevendraaiers, maar ook de boorhamer en breekhamers bekend om de grote kracht die ze in zich hebben. Met een Hitachi Powertools product ben je altijd zeker van grote klasse, service en betrouwbaarheid.

Garantie

Op alle machines krijg je na online registratie 3 jaar volledige garantie. Dat toont het grote vertrouwen dat Hitachi heeft in haar producten en de betrouwbaarheid van de machines. Aanmelden voor de 3 jaar garantie kan heel eenvoudige via deze link.

Levering

Gereedschappelijk is een zeer trouw partner van Hitachi Powertools en al jaren aanwezig op trainingen, innovatie bijeenkomsten en product voorstellingen in het binnen en buitenland. Door Hitachi op de voet te volgen in het binnen en buitenland, zelfs tot in Japan en Amerika, weten wij van Gereedschappelijk precies wat er gaat komen van HItachi. Zo zijn wij altijd in staat om altijd het laatste nieuwe product te leveren maar weten we ook heel goed welke machines er door Hitachi geleverd worden, om zo voor een passend alternatief te zorgen. De liefde voor Hitachi gereedschap bij Gereedschappelijk gaat erg ver en wij zullen dus alles in het werk stellen om de klant altijd tevreden te krijgen met Hitachi Tools.

kijkt u ook eens op de site van Hitachi: http://www.hitachi-powertools.nl/