Kettingzaag

Kettingzaag kopen bij Gereedschappelijk

  • Bijna elke Kettingzaag uit voorraad leverbaar.
  • Professionele Kettingzaag, zo wordt elke klus eenvoudig.
  • Gereedschappelijk heeft van de Kettingzaag het grootste assortiment.
  • Van instap tot de meest uitgebreide Kettingzaag.
  • Alle A-merken Eurom, Makita, DeWALT, HiKOKI, Stihl leverbaar.
  • Natuurlijk met volledige garantie en service.
  • Het assortiment van de Kettingzaag en de geselecteerde toppers zie je hieronder.
 

 

Producten 1-24 van 82

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Kettingzaag

Een kettingzaag, of ook wel motorzaag genoemd is een draagbaar apparaat dat voornamelijk wordt gebruikt om hout mee te zagen. U kunt een kettingzaag uitstekend gebruiken om bijvoorbeeld pallets te zagen op de bouwplaats of om een boom om te zagen.

Soorten

Er zijn verschillende soorten kettingzagen, zo zijn er zagen die werken op elektriciteit, deze maken beduidend minder lawaai dan kettingzagen die werken op benzine, deze zagen leveren echter over het algemeen veel meer kracht, maar vooral veel meer mobiliteit. Met een benzinemotorzaag kunt u gerust diep het bos in gaan en uw kettingzaag doet het prima, voor het gebruik van een elektrische zaag zult u zich in de nabijheid van een stopcontact moeten bevinden. Ook hebben wij natuurlijk kettingzagen op accu. Kortom: wij van Gereedschappelijk hebben voor iedere klus een geschike kettingzaag. 

Veiligheid

Een kettingzaag is een van de meest gevaarlijke gereedschappen ter wereld. De ketting draait met snelheden tot soms 15000 toeren per minuut. Er gebeuren dan ook jaarlijks zeer veel ongelukken door het onkundig gebruik van een kettingzaag. Er zijn speciale opleidingen en cursussen om te leren omgaan met een kettingzaag.
Het is altijd aan te raden goede kleding te dragen. Daarbij moet u denken aan een kettingzaagbroek, dit zijn extra verstevigde broeken waarin de kettingzaag vast loopt als deze in contact komt met de broek. Daarnaast zijn een helm, gezichts- en gehoor-bescherming en een paar goede handschoenen onmisbaar.
Een EHBO kit is in bepaalde landen verplicht om bij u te dragen tijdens het gebruik van een kettingzaag. Het is sowieso altijd ten zeerste aan te raden er een bij u te dragen.

Accessoires

Wij hebben bij Gereedschappelijk natuurlijk ook verschillende accessoires voor uw stokzaag of kettingzaag. Wij hebben onder andere kettingzaagolie en losse kettingen.

Merken

Bij gereedschappelijk , als officiele dealer van vele merken, leveren wij natuurlijk alleen de beste A-merken:

- Bosch Blauw kettingzaag
- Hitachi Powertools kettingzaag
- HiKOKI kettingzaag
- Makita kettingzaag    

Wilt u hulp of advies?

U heeft enorm veel keuze in kettingzagen. Daarmee kan het zijn dat u misschien niet zeker weet wat voor soort kettingzaag u wil kopen. De medewerkers van Gereedschappelijk helpen u dan natuurlijk graag. Alle product specialisten gaan periodiek op training bij de fabrikanten en laten zich geregeld bijpraten over noviteiten. Zo zijn we niet alleen heel goed op de hoogte van de nieuwste en beste kettingzaag, maar hebben we ook korte lijnen met de mannen en vrouwen van uw favoriete merk!

Stel je vraag dan ook zonder omwegen via email of tijdens openingstijden via de Chat, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zo kunnen wij u helpen om de beste kettingzaag aanbieding te vinden. Zie hier onze contactinformatie