Slagmoersleutel & slagmoeraanzetter

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 24

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 24

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

230 Volt Slagmoersleutel & slagmoeraanzetter

De slagmoersleutel op 230 Volt netstroom is een veel gebruikte machine in de industrie en montage! Gereedschappelijk is dealer van vele merken op het gebied van electrische slagmoersleutels van oa Makita, Hitachi, DeWalt, Metabo.

Slagmoersleutels worden veel gebruikt in de installatiewereld en autoindustrie, je ziet ze echter steeds vaker verschijnen op de bouw. De kracht van een slagmoersleutel is nog eens groter als die van een slagschroevendraaier. De slagmoersleutel op stroom wordt veel gebruikt in de industrie, montage en garages. De kracht van de slagmoersleutels wordt steeds hoger terwijl de prijs aangenaam klein blijft.

Naast de slagmoersleutels op netstroom zijn er nog slagmoersleutels op accu en slagmoersleutels op lucht. De slagmoersleutels zijn steeds vaker een goed alternatief voor degene op netstroom, qua kracht en handzaamheid doen ze niet onder voor de electrische variant.

De slagmoersleutel op lucht is echt voor de krachtige toepassingen en maken zonder problemen elke moer of bout los. Banden wisselen van banden van trucks of het in elkaar zetten van zwaarlast projecten, alles mogelijk met een slagmoersleutel met half duims 3/4 duims en groter.

Veiligheid

Het klinkt logisch maar de veiligheid van uzelf en uw omgeving zijn het belangrijkste. Slagmoersleutels kunnen bij onjuist gebruik levensgevaarlijke machines zijn. Lees daarom altijd eerst het handboek en laat machines nooit liggen in de buurt van kinderen of onbevoegde..

Merken

Gereedschappelijk is dealer en leverancier van de slagmoersleutel van kwaliteitsmerken zoals Makita, Hitachi, DeWALT en Panasonic.