Paslode

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 270

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 270

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Paslode

Het Amerikaanse bedrijf Paslode is een specialist op het gebied van gereedschap op het gebied van hout-op-hout bevestigingen. Paslode is onderdeel van ITW. Onder de vlag van ITW vallen tegenwoordig Paslode, Spit, Haubold, Duofast en Heller. Gereedschappelijk is al reeds lange tijd leverancier van het complete assortiment van ITW en dus Paslode.

Innovatie en Kwaliteit

Paslode investeert jaarlijks miljoenen euro's aan onderzoek en ontwikkeling. Daarbij is het belangrijkste resultaar het vergemakkelijken van de werkzaamheden van de klant.
Paslode heeft vele innovaties en patenten op zijn naam staan, zo hebben ze bijvoorbeeld als eerste een non-pneumatische tcker ontwikkeld.

Doordat Gereedschappelijk altijd de innovaties volgt zijn wij direct op de hoogte van de nieuwste tackers, spijkers en nieten van Paslode, zelfs voordat ze op de Nederlandse en Belgische markt zijn verschenen.

Producten

Paslode produceert bevestigingsmachines en toebehoren. Ze produceren bijvoorbeeld kruitschiethamers, nagelapparatuurpneumatische apparatuur en elektrische machines. Ook produceert Paslode diamanttoebehoren en plugtechnieken.

Door goede directe contacten met de fabrikant en het regelmatig bezoeken van beurzen en trainingen zijn wij van Gereedschappelijk steeds op de hoogte van de nieuwste machines, innovaties en trends. Tevens kennen wij de producten van Paslode zo goed dat we ook de juiste spijker combinaties en gas kunnen maken zodat je ook met een verouderde machine door kan werken.

Blijven er echter vragen over omdat je een product niet aantreft in de webshop van gereedschappelijk bel of mail ons dan en we zoeken gelijk het product erbij of een oplossing voor je probleem.

Wij zijn te bereiken op:

  • NL: 053-8508424
  • BE: 02-4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl

Kijkt u ook eens op de site van Paslode: http://www.spitpaslode.nl/