Interieurlaser

Wat zijn interieur lasers?

Onder interieur lasers verstaan we allerlei laser meetapparatuur die u kan helpen bij uitlijn werkzaamheden. Interieurlasers zijn vaak volautomatische roterende lasers die op een statief staan. Interieurlasers kunnen lijnen zowel verticaal als horizontaal tekenen. Door als vakman gebruik te maken van interieurlasers, brengt u ruimtes makkelijker in kaart, op deze manier zult u tijd besparen en beter werk kunnen afleveren. Ook voor de fanatieke klusser zijn interieurlasers een must, het scheelt veel tijd en is ideaal voor veel klussen binnenshuis. Gereedschappelijk is de online dealer voor alle laser meetapparatuur waaronder de verschillende soorten interieur lasers.

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Interieur lasers

Laser meetapparatuur helpt u bij het maken van verschillende metingen binnenshuis en in de bouw. Interieur lasers zijn een soort laser meetapparatuur die lijnen kunnen uittekenen. De meeste interieur lasers zijn ook zelfnivellerend. Dit betekent dat de interieur lasers zichzelf waterpas af kunnen stellen. Enkele voorbeelden van interieur lasers zijn de 5-punts laser, de kruislijnlaser en de multilijnlaser.

Interieur lasers A-merken

U kunt bij Gereedschappelijk verschillende interieur lasers aanschaffen. Wij hebben twee A-merken in ons interieur laser assortiment: DeWALT en Stanley. Zowel de DeWALT interieur lasers als de Stanley interieur lasers zijn van hoogstaande kwaliteit en zullen uw verwachtingen overtreffen.

Verschillende soorten interieur lasers

Er zijn verschillende soorten interieur lasers, wij maken onderscheid in de kruislijnlaser, de multilijnlaser en de 5-punts laser.

Kruislijnlaser

De kruislijnlaser is een interieur laser, hij is perfect voor klussen die waterpas of haaks afgewerkt moeten worden, zoals tussenwanden plaatsen, betegelen, of iets waterpas ophangen. De kruislijnlaser beeldt namelijk een kruis af op bijvoorbeeld de muur, hierdoor kunt u zowel horizontaal als verticaal werken. In de meeste gevallen is de kruislijnlaser zelfnivellerend. Zodoende is een kruislijnlaser het ideale hulpmiddel om uw werk makkelijker te maken.

Multilijnlaser

De multilijnlaser is een interieur laser die drie verschillende stralen uitzendt. De nieuwste lasertechnologie in de multilijnlaser zorgt ervoor dat elke lijn goed wordt uitgetekend. Samen met de 360 graden zelfnivellerende lijnen is de multilijnlaser een absolute must. Stel u werkt met meerdere personen aan verschillende kanten en u bent bezig met het plaatsen van wanden of iets waterpas betegelen, dan is een 360 graden multilijnlaser ideaal. Iedereen kan tegelijk aan de slag met eigen referentielijnen!

5-punts laser

De 5-punts laser is een relatief goedkope interieur laser. De 5-punts laser produceert vijf loodrechte punten van waaruit gewerkt kan worden. Dit is handig als referentiepunt als u bijvoorbeeld iets loodrecht moet boren of iets precies in het midden op wil hangen.

Sommige interieur lasers bevatten een combinatie van de verschillende soorten lasers. Hiermee wordt bedoeld dat ze bijvoorbeeld zowel een kruislijn als 5-puntslijn kunnen weergeven.

Groene interieur lasers of rode interieur lasers

Het zal u waarschijnlijk opgevallen zijn dat u vaak de keuze hebt tussen een groene of rode interieur laser. Zowel de groene interieur laser als rode interieur laser heeft dezelfde functie, echter is er wel een verschil tussen de twee interieur lasers. Het verschil is dat het menselijke oog een groene laser kleur beter kan zien dan een rode laser kleur. Voornamelijk in het daglicht kan het zijn dat u de rode interieur laser minder goed waarneemt. Groene interieur lasers zijn vaak iets duurder, maar hebben een lichte voorkeur in gebruik. Desondanks is de rode interieur laser in de meeste gevallen ook goed te zien. Werkt u op plekken met veel fel licht? Dan raden wij u de groene interieur lasers aan.

Wilt u een interieurlaser kopen?

Gereedschappelijk is de online dealer als u verschillende interieur lasers kopen wil. Met ons uitgebreide assortiment in laser meetapparatuur zit er altijd een interieur laser tussen die aan uw wensen voldoet.

Mochten er ondanks de informatie op de website nog vragen bij u opkomen of ondervindt u problemen bij het kopen van een interieur laser? Bel dan tijdens openingstijden naar 02 4010 595. Verder kunt u ons WhatsApp-en (06 1522 3400) of een mail sturen naar: [email protected].