Carhartt

Carhartt

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 505

per pagina

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 505

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Carhartt door de jaren heen

Carhartt is een familiebedrijf dat is begonnen in 1889 in de Verenigde Staten met het produceren van werkkleding voor spoorwerkers; deze werkers hadden nood aan sterke en warme kledij. Door de jaren heen werd Carhartt steeds meer gewild door het gewone volk. Het merk is zeer bekend voor zijn modieuze kledinglijnen, maar het bedrijf is altijd door blijven gaan met het maken van werkkleding. En dat doen ze met groot succes.

Al 125 jaar levert Carhartt producten die kunnen worden bestempeld als `de beste in zijn klasse´. Het merk staat bekend om uiterst sterke constructie, innovatief design en zeer hoogstaande eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Familiebedrijf: Kwaliteit en Eerlijkheid

Carhartt is tot op heden nog steeds een familiebedrijf met een duidelijke visie en missie. De werknemers van de fabrieken zijn aangesloten bij een vakbond die zelf door Carhartt is opgezet.  Door dit feit  werken ze onder goede werkomstandigheden en ontvangen ze een degelijk loon.

Breed aanbod

Gereedschappelijk kan zich vinden in het karakter van Carhartt en leveren daarom ook een zeer uitgebreid assortiment van Carhartt. Op onze website vind u Jassen, Jacks, Vesten, Shirts, Broeken, (Gereedschaps-)tassen, Gereedschapsriemen, Brillen, Handschoenen, Hoofddeksels, Sokken en zelfs verschillende artikelen voor Outdoor activiteiten.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek product van Carhartt of mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bellen of mailen.

  • NL: 053 8508424
  • BE: 02 4010595
  • Mail: info@gereedschappelijk.nl